Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti : 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti : 2 Ölü

Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti : 2 Ölü

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde oturan 28 yaşındaki Tuncay Çınar, alacak konusunda tartıştığı 39 yaşındaki Ercan Köz ile yeğeni 31 yaşındaki Erkan Köz'ü pompalı tüfekle öldürdü.

09.01.2013 11:04

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde oturan 28 yaşındaki Tuncay Çınar, alacak konusunda tartıştığı 39 yaşındaki Ercan Köz ile yeğeni 31 yaşındaki Erkan Köz'ü pompalı tüfekle öldürdü. Çınar, gözaltına alındı.

Olay Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde meydana geldi. Lokal işleten 2 çocuk babası Ercan Köz ile yeğeni, 1 çocuk babası Erkan Köz, dün akşam alacak konusunda görüşmek üzere Tuncay Çınar'ın Atatürk Mahallesi Doyran Sokak'taki evine gitti. Kısa süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tuncay Çınar, evdeki pompalı tüfek ile amca ve yeğene ateş etti, ardından bıçakladı. Silah sesleri üzerine komşuları durumu polis ve 112 acil servise bildirdi. Ercan ve Erkan Köz, ambulansla Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırılmalarına rağmen kurtarılamadı.

Tuncay Çınar, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Şüphelinin amcası Yılmaz Çınar, "Tuncay 1.5 yıl önce düğün yapmak için Ercan Köz ve yeğeninden 10 bin lira para almıştı. Düğünde takılan paralarla borcun bir kısmını ödedi. Daha sonra kalan kısmının faiziyle birlikten 100 bin lira olduğunu söylediler. O da vermek istemedi. Dün akşam eve gelip, kavga etmişler" diye konuştu.

Ssoruşturma sürdürülüyor. - Samsun/ Vezirköprü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti : 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement