Akyaka Azmakta Cennetten Bir Gece - Son Dakika
Güncel

Akyaka Azmakta Cennetten Bir Gece

Akyaka Azmakta Cennetten Bir Gece

Bayram öncesinde başlayan 10 günlük tatil, Muğla'nın dünyaca ünlü Gökova Körfezinde bulunan Akyaka Beldesi mahallesinde de, kutlamaları erken başlattı.

30.08.2017 08:17

Akyaka turizminin öncülerinden Kemal Şahin'in işlettiği Azmakbaşı Cennet Restaurant'ta İstanbul'dan gelen misafirlerini ağırlayan Muğlalı Bankacı Uğur Kasmalar, yaz sıcağında soğuk akan sularıyla adeta doğal bir klima görevi gören Kadın Azmağı kenarında, yine bir tatilci olan Bursa Mudanyalı Tiyatro Sanatçısı ve Müzisyen Adem Gerçek'in akordiyonu ile çalıp söylediği şarkılar eşliğinde, Kurban Bayramı öncesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşadılar.

Tatilcilerin bu yoğun ilgisinden oldukça memnun kalan Azmakbaşı Cennet Restaurant işletmecisi Kemal Şahin verdiği bilgide baba emanetine sahip çıktıklarına dikkat çekerek; Akyaka öncelikle balık restoranlarıyla meşhur. Ben de 1983 yılında askerliğimi yaptıktan sonra, dededen kalan kendi yerimizde turizme hizmet vermeye başladım. Ninelerimizin zamanında sodalı bilinen suyunda çamaşır yıkadıkları ki, bundan dolayı kadın azmağı olarak bilinen Akyaka ırmağı, gelişen turizmle birlikte yöre sakinlerinin yanı sıra misafirimiz olan tatilcilere de hizmet vererek yaz sıcağında bile doğal klima gibi hizmet veriyor." dedi. AjansSevgi Marmaris

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akyaka Azmakta Cennetten Bir Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement