Aktif Bank'a Efma'dan Ödül - Son Dakika
Güncel

Aktif Bank'a Efma'dan Ödül

Aktif Bank\'a Efma\'dan Ödül

Avrupa Finansal Yönetim ve Pazarlama Birliği (EFMA), Aktif Bank'ın yeni projesi “Aktif Nokta Projesi”ni birincilikle ödüllendirdi.

20.10.2013 13:07

Avrupa Finansal Yönetim ve Pazarlama Birliği (EFMA), Aktif Bank'ın yeni projesi "Aktif Nokta Projesi"ni birincilikle ödüllendirdi.

Aktif Bank açıklamasına göre, Aktif Bank küçük işletmeler için geliştirdiği ve kısa sürede Türkiye'de geniş dağıtım ağına ulaşan Aktif Nokta Projesi ile EFMA ödüllerinde "Physical Distribution" kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın büyük ve başarılı bankalarını geride bırakarak ödüle uzanan Aktif Bank'ın kısa listeye kalan rakipleri arasında Alior Bank, Citi Bank, Intesa Sanpaolo ve Jyske Bank yer alıyordu. Türkiye'den de birçok bankanın başvurduğu Avrupa Birliği'nin bu önemli organizasyonunda ödül alan tek Türk bankası olan Aktif Bank bu sayede hepsi alanlarında birbirinden prestijli kurumlardan verilen onlarca uluslararası ödülüne bir yenisini daha eklemiş oldu.

Paris Le Meurice Otel'de 1 6 Ekim'de düzenlenen törenle Aktif Bank adına ödülü alan Aktif Bank Üst Yöneticisi (CEO) ve Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir, yola ilk çıktıkları günden itibaren inovatif bakış açısı paralelinde müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla sundukları hizmetlerin yalnızca başarılı finansal sonuçlarla değil uluslararası arenada en prestijli ödüllere layık  görülmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Aktif Bank'ın sektörde yeniliğin ve dinamizmin adı olduğunu vurgulayan Halisdemir, şunları kaydetti:

"Aktif Bank yerli bir banka olarak ülkemizin gençlerinin iş geliştirdiği bir iş geliştirme platformu oldu. Takip eden değil trend yaratan ürün, hizmet ve kulvarlar geliştiriyoruz. Bu defa birincilik alan çalışmamız bakkal Mürsel Amca için geliştirdiğimiz bir iş. Küçük işletmeler için önemli bir imkan ve destek. Tüm yeniliklerimizin temelinde başta ülkemize ve dünyaya sağlanacak bir katkı düşüncesi var. Aktif Nokta projesi de bu bakış açısının bir sonucu olarak doğdu ve dükkan içinde dükkan anlayışıyla ülkenin pek çok noktasında fatura tahsilatından sigortaya, GSM TL yüklemeden kataloglu ürün satışına kadar geniş bir hizmet yelpazesini tüketiciyle, ihtiyacın oluştuğu anda ve yerde buluşturdu.

Bu platform ayrıca TÜBİTAK destekli bir yenilik. Böylece bir Ar-Ge desteği hayata geçti. Şimdiden 1250 noktaya ulaşan, ayda 400 bin işlem yapan ve dünya ödülü alan bir aşamaya ulaştı. Bugün geldiğimiz noktada, azim, inanç ve adanmışlıkla çalıştığımız uzun mesailerin sonunda topladığımız bu ödüller bizleri daha iyilerini yapmak konusunda cesaretlendiriyor. Biz Türkiye'nin en iyisisini seçen yarışmalara katılmıyoruz. Yaptıklarımızın ne olduğunu biliyor ve dünya arenasında jürili ciddi organizasyonlarda yarışıyoruz. Biz damardan yenilikçiyiz. Yoksa bu başarılı finansal sonuçlar ve uluslararası birincilikler gelmez. Sanırım Aktif Bank son üç yılda ülkemize en çok uluslararası ödül kazandıran kurum oldu. Bir Türk Bankası dağıtım kanallarından, ödeme sistemlerine, iletişimden, altyapıya, yatırım ürünlerine kadar girdiği tüm yarışmalarda ödülleri topluyor ve ülkemizin adını duyuruyor. Bu yıl Amerika'da yayınlanan önemli bir pazarlama kitabında da case study olarak yer aldık. Bu ödüllere başarılı finansal sonuçlar da eşlik edince mutlu oluyoruz."

EFMA Genel Sekreteri Patrick Desmares, ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, Aktif Nokta projesinin yenilikçi projelere etkileyici bir örnek olduğunu ifade ederek, "En etkileyici projeler Doğu Avrupa ve Asya'da hızlı geli?en ve öne çıkan ülkelerde görülüyor. Türkiye de bunlardan biri. Köklü büyük bankalar arasından sıyrılan Aktif Bank'ın Aktif Nokta projesi bunun en güzel örneği" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aktif Bank'a Efma'dan Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement