Akhisar Ticaret Borsasında İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Akhisar Ticaret Borsasında İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi

Akhisar Ticaret Borsasında İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi

Akhisar Ticaret Borsası tarafından organize edilen ve Eğitim uzmanı Muzaffer Cantürk'ün katıldığı seminer Ticaret Borsası toplantı salonunda yapıldı.

22.01.2013 08:33

Seminere Ticaret Borsası Yönetim kurulu üyeleri, Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Zafer Kara, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Gökben Dikili Altaş ve davetliler katıldı. Seminer 30 Haziran 2012 tarihinde çıkan ve yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili olarak Akhisar Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Seminere Konuşmacı olarak katılan Eğitim uzmanı Muzaffer Cantürk, katılımcılara çalışma hayatı ve sosyal güvenlik ile ilgili yapılan eğitimler işçi ve işverenlerin hak ve yükümlülükleri, sosyal güvenliklerinin sağlanması, çalışanların daha üst düzeyde korunması, iş yerindeki iş kazalarının azalması, meslek hastalıklarına karşı önlemler alınması, çalışma ortamında yaşanabilecek iş kazaları ve bunlara karşı alınacak tedbirler hakkında bilgiler aktardı.

Bu eğitimlerle çalışanlara ve işverenlere sağlıklı bir iş ortamının sağlanması, iş veriminin artırılması, iş kazalarının en az düzeye indirilmesi, sosyal güvenlik sorunlarının çözümüne yardımcı olunması ve böylece iş barışına katkıda bulunulması hedeflenmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akhisar Ticaret Borsasında İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement