Akhisar Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

4-0'lık galibiyetin ardından basın mensuplarının karşısına Bakkal, Sezonun final maçıydı.

28.04.2014 00:05

4-0'lık galibiyetin ardından basın mensuplarının karşısına Bakkal, Sezonun final maçıydı. Oyun özellikle 10 kişi kalana kadar bile Akhisar yarı sahasında oynan bir maçtı. İstekli ve üretken bir Konyaspor vardı. Oyuncu atıldıktan sonra golü bulduk. İkinci devre daha da rahatladık. Öndeki üretken adamlarımız ve arkada sağlam duran oyuncular oyunun skorunu belirlediler. Ben bunu her zaman söylüyorum. En iyi ön taraf bizde. Yeter ki oyunu yükseltip aynı konsantrasyonla başlasınlar. dedi.

GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK Oyuncularını kutlayan Bakkal şunları söyledi Özellikli oyuncularımı kutluyorum ve taraftara teşekkür ediyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Matematiksel olarak bitmese de iyi bir yol aldık. Önümüzdeki maçlarda alacağımız puanlar bizi üst sıraya taşıyıp senenin hazırlığını erken yapma şansını bulacağız. Bu takımın önümüzdeki 3 maçta da galibiyetler alacaktır. Böyle bir rahatlamaya ihtiyacımız vardı. Rakip eksikti ama keyif alarak kazanma düşüncemiz vardı. Akhisar spora da geçmiş olsun diyorum.

KIRMIZI KART VE ERKEN GELEN GOL BİZİ ETKİLEDİ Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kazanmak için geldiklerini ancak çok erken gelen kırımız kart ve yedikleri gol sonucu karşılaşmadan 4-0 yenik ayrıldıklarını söyledi. Hamzaoğlu, Buraya iyi bir futbol oynayama ve kazanmaya gelmiştik. Ama maalesef çok erken yediğimiz kırmızı kart ve golden sonra Konyaspor'un oyununun hakimiyetini eline geçirmesi 4-0 ile ayrılmamıza neden oldu. dedi.

GEKAS'A ÖVGÜ Gekas'ın oyunculuğunu gösterdiğini belirten Hamzaoğlu, Konyaspor takımını ve özellikle Gekas'ı ayrıca tebrik ediyorum. Golcülüğünü bugün bir kez daha bize karşı olsa da gösterdi. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. 10 kişiyle maçın sonuna kadar mücadele verdiler. Önümüzdeki 3 maçımız var. Bu seneki hedefimiz ilk 10 da bitirmekti. Bundan sonra buna uğraşacağız. UEFA şansızımız olduğunu düşünmüyorum. İnşallah ligi ilk 10'da bitiririz. Fenerbahçe'nin de şampiyonluğu kesinleşti. Onları da kutluyorum '

GEREKLİ DİRENCİ GÖSTEREMEDİK Aksihar Belediyespor'dan Serkan Yalçın, oyuna iyi başladıklarını ama erken gol ve kırmızı kartın kendilerini etkilediğini ve kötü bir son aldıklarını söyledi. Ligde kalan 3 maçı kazanıp ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini kaydetti. Merter Yüce de puan almaya geldiklerini ancak bir kişi eksik kaldıktan ve golden sonra gerekli direnci gösteremediklerini belirtti.

LİGDE KALMA ADINA GÜZEL BİR PUAN ALDIK Kendileri açısından önemli bir maça çıktıklarını belirten Torku Konyasporlu Tolga Ünlü de 3 haftayı iyi değerlendirip sezonu iyi bir şekilde kapatmak istediklerini anlattı. Harika bir maç çıkardıklarını ifade eden Selim Ay da ligde kalma adına güzel bir puan aldıklarını vurguladı. Sürekli destek veren taraftara da teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement