Akçakoca'da Sahilde Kaybolan Çocuk Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Akçakoca'da Sahilde Kaybolan Çocuk Aranıyor

Akçakoca\'da Sahilde Kaybolan Çocuk Aranıyor

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde sahilde kaybolan çocuk, arama kurtarma ekipleri tarafından sahilde aranıyor.

16.07.2012 14:21

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde sahilde kaybolan çocuk, arama kurtarma ekipleri tarafından sahilde aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Düzce'den Akçakoca DSİ Plajına serinlemek amacıyla gelen Arif Vural (15), Melih Demir ve Fatih Yağmur, Akçakoca DSİ Dinlenme Kampı yakınlarında serinlemek amacıyla denize girdi. Akşam saatlerinde denize giren Arif Vural'ın arkadaşları, denizden döndüklerinde arkadaşları Arif Vural'ın elbiselerinin yanında olmadığını fark etti. Bir müddet bekledikten sonra 'belki gezmeye gitmiştir2 şeklinde düşünen arkadaşları, bir sonra sahilde aramaya başlamadıktan sonra Jandarma ve Polis ekiplerine haber verdi. Düzce Sivil Savunma Arama Kurtarma ekiplerince gerçekleştirilen arama çalışmaları, sabahın erken saatlerinde başlatıldı.

Olay yerine gelen Akçakoca Kaymakamı Mehmet Ünal ve İlçe Emniyet Müdürü Özcan Kara arama kurtarma çalışmalarını yerinde izlerken; kaybolan Arif Vural'ın babası Cesim Vural, 15 yaşındaki oğlu Arif Vural'ın denizde kaybolduğunu, deniz kenarında pembe tişört ve mavi pantolonun olduğunu, üzerinden cep telefonu çıktığını ve kimliğinin yanında olmadığını belirterek, "Oğlum denizde. Ben inanıyorum ki denizde kayboldu" diye konuştu.

Arif Vural'ın arkadaşı Melih Demir ise, "Arif denize girmiyordu sahilde oturuyordu. Ben arkadaşımla denize girdik,akşam saatlerinde denizden çıktığımızda kendisi sahilde yoktu. Önce telaş etmedik ve bekledik ama daha sonra gelmeyince Jandarmaya haber verdik" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akçakoca'da Sahilde Kaybolan Çocuk Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement