Akaltun, Türkiye'yi Temsil Edecek - Son Dakika
Güncel

Akaltun, Türkiye'yi Temsil Edecek

Akaltun, Türkiye\'yi Temsil Edecek

Urfalı antrenör Murat Akaltun, Güney Afrika'da düzenlenecek olan Kıtalar Arası Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye Takımı'nın başında görev alacak.

07.07.2015 13:14

Urfalı antrenör Murat Akaltun, 09-13 Temmuz tarihleri arasında Güney Afrika'da düzenlenecek olan Kıtalar Arası Kick Boks Şampiyonası'nda Milli Takım Teknik Direktörü olarak Türkiye Takımı'nın başında görev alacak. Akaltun'a bu zorlu görevde yine Urfalı sporculardan Yıldırım Oğuz da eşlik edecek.

Birçok branşta Urfa'yı temsil eden spor camiasının önde gelen isimlerinden Murat Akaltun, bu kez milli takım antrenörü olarak Türkiye ekibine yön verecek.

Güney Afrika'da düzenlenecek olan Kıtalar Arası Kick Boks Şampiyonası için tüm hazırlıklarını tamamlayan ekibin başında göre alacak olan Akaltun zorlu karşılaşma öncesi yaptığı açıklamasında, "Türkiye'yi ve Şanlıurfa'yı böylesine büyük bir organizasyonda temsil edeceğim için mutluyum" dedi.
Akaltun,"Öncelikle bir spor adamı olarak kendi memleketime ve Türkiye milli takımına hizmet etmenin gururunu ve sevincini yaşamaktayım. Dolayısıyla Güney Afrika ülkesinin Mauritius şehrinde yapılacak olan Kıtalar Arası Kick Boks Şampiyonası'nda Şanlıurfa'mızı ve ülkemizi en iyi temsil etmek için yoğun bir çaba içerisinde olacağız. Bununla birlikte kıtalar arası şampiyonada Şanlıurfalı sporcumuz Yıldırım Oğuz'un da katılacak olması bizleri mutlu etmiştir.

'BAŞARI ADINA TÜM HÜNERLERİMİZİ SERGİLEYECEĞİZ'

Bizim buradaki hedefimiz Türkiye Kick Boks milli Takımı'nı kıtalar arası şampiyonada en iyi şekilde temsil etmek ve şanlı bayrağımızı göndere çektirmektir. Bu doğrultuda da yardımcı hocalarımız ile beraber yaklaşık bir ay süre zarfında çalışmalarımızı sistemli ve programlı bir şekilde sürdürmekteyiz. İnşallah bu çalışmalarımız neticesinde şampiyonada takım olarak Türkiye ye yeni zaferler kazandırmak amacındayız. Dolayısıyla bütün Halkımızdan bizlere dua etmesini istiyoruz.
Bu şampiyonada inşallah anlımızın akıyla gururlu bir şekilde şampiyon olarak ülkemize döneriz. Bir spor adamı her zaman Şanlıurfa'ya hizmet etmek için elimizden gelen tüm gayretimiz ile çalışacağız."

YILDIZ: EKİBİMİZE GÜVENİYORUM

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise Urfa adına böylesine dev organizasyonlarda bölgenin adının geçmesini her zaman dilediklerini ve bu anlamda büyük emekler verdiklerini dile getirerek, Türkiye takımına ve Akaltun'a başarılar diledi.
Yıldız, "Daha öncede bir çok milli takım görevini ziyadesiyle yerine getiren Murat Akaltun hocamız bu milli görevi de en iyi şekilde yerine getirerek Şanlıurfa ve Türkiye ye kupalar ile dönecektir. Yıldırım Oğuz kardeşimizin de bu arena da katılacak olması Şanlıurfa adına muazzam bir şey. Şanlıurfa'ya geldiğimizden itibaren spor şehri olacak diyorduk. Her konuşmamızda şimdi görüyoruz ki spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Birçok sporcu milli takıma çıkardık şimdi ise gururlu bir şekilde milli takım antrenörü gönderiyoruz. İnşallah Şanlıurfa'mıza hayırlı bir şekilde döner ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akaltun, Türkiye'yi Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement