Akademisyenlerden Çalıştaya Tam Not - Son Dakika
Güncel

Akademisyenlerden Çalıştaya Tam Not

Akademisyenlerden Çalıştaya Tam Not

Başkan Karaosmanoğlu, TDBB ile KOÜ'nün düzenlediği çalıştaya katılan akademisyenlerle yemekte bir araya geldi

25.11.2012 11:33

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve TDBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOÜ'de düzenlenen Baburname Çalıştayı'na katılan heyeti yemekte misafir etti. Başkan Karaosmanoğlu, yurt içi ve yurt dışından gelen akademisyenleri Kocaeli'nde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Akademisyenler ise düzenlenen çalıştayın çok başarılı geçtiğini söyledi.

BABURNAME ÇALIŞTAYINA KATILANLAR

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ile Kocaeli Üniversitesi(KOÜ)'nin katkılarıyla düzenlenen ''Babur ve Baburname Çalıştayı''na katılan çok sayıda akademisyen Antikkapı'da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu da katıldı.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Türkiye'nin yanı sıra Japonya, Fransa, Almanya, Hindistan, Özbekistan, Azerbaycan, Macaristan, Kırgızistan, İngiltere ve Türkmenistan'dan konuk akademisyenleri Kocaeli'nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Bize şeref verdiniz, onur verdiniz. Babur Şah ve Baburname ile ilgili çalıştaydan bizim de istifade edeceğimiz sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bizler tarihi kişilikleri kendimize örnek almalıyız'' ifadesini kullandı. Çalıştaya katılan akademisyenler de, örnek misafirperverliği için Başkan Karaosmanoğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, TDBB ve KOÜ'nün yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akademisyenlerden Çalıştaya Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement