AK Partili Erdem: Bizim Silahımız Abdesttir - Son Dakika
Güncel

AK Partili Erdem: Bizim Silahımız Abdesttir

AK Partili Erdem: Bizim Silahımız Abdesttir

Aydın'da Karadenizli bir silah firmasının standını da ziyaret eden Mehmet Erdem "Beğendiğiniz silah var mı?" sorusuna "Bizim silahımız abdesttir" yanıtını verdi.

14.11.2014 08:53  Güncelleme: 09:13

Bireysel Silahlanmanın her geçen gün arttığı ülkemizde, TBMM'de iki dönemdir görev yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in hiç silah edinmediği öğrenildi.

Aydın'da düzenlenen Tarım Fuarı'nda stantlara ziyaret ederek Karadenizli bir silah firmasının standını da ziyaret eden Milletvekili Mehmet Erdem, "Beğendiğiniz silah var mı? Hangisini alacaksınız sorusuna" Hiç silah edinmedim ve silah da almayacağım. Bizim silahımız Abdesttir" diye cevap verdi.



AK PARTİLİ ERDEM HİÇ SİLAH EDİNMEDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çoğu Milletvekili kendilerine tanınan silah edinme hak ve imkanlarından bazı vekillerin defalarca faydalandığı öğrenilirken iki dönemdir AK Parti Aydın Milletvekilliği yapan Mehmet Erdem'in hiç silah edinmediği öğrenildi. Aynı zamanda TBMM Tarım Komisyonu üyesi olan Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın'daki tarım fuarında stantları ziyareti sırasında Karadenizli bir firmanın silah standında gazetecilerin sorusu üzerine bugüne kadar silah edinmediğini açıkladı.

"BİZİM SİLAHIMIZ ABDESTİMİZDİR"

Stantta incelemelerde bulunduğu sırada, gazetecilerin "Silaha merakınız var mı, silah almayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bizim silahımız Abdestimizdir" diyerek cevap veren Milletvekili Mehmet Erdem, "Bugüne kadar hiç silah almadınız mı?" sorusuna ise "Bugüne kadar hiç silah almadım ve hiç silahım olmadı çünkü silaha hiç merakım olmadı ve ihtiyaçta duymadım. Çünkü silah insanın başına ya kaza ya bela getirir diye düşünüyorum. Bizler her türlü kazadan ve beladan Mevla'sına sığınan insanlarız. Bu nedenle de Milletvekili olmamızdan dolayı bu konu da sağlanan tüm kolaylıklara ve imkanlara rağmen silah edinmeyi de hiç düşünmedim. Bundan sonra da silah edinmeyi hiç düşünmüyorum ve Allah kimseye silah kullandırmayı da nasip etmesin. Dediğim gibi bizim silahımız abdestimiz, gücümüz imanımız, koruyucumuz da Rabbimizdir" diyerek milletvekili olmasına rağmen silah edinmediğini belirtti.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Partili Erdem: Bizim Silahımız Abdesttir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • reis: Yorumlar aynı şahıslar aynı yani sığır sayısı değişmiyor akp düşmanları 5 15 Yanıtla
  • dızo: ben anlamadım silahınız abdestmi yoksa hırsızlıkmı bi karar verin artık 14 2 Yanıtla
  • yakamoz: senin silahın abdestmi :))))))))))))))))))))))))))) 14 0 Yanıtla
  • FİDEL KASTRO: bunlar b kadar basitlerdir işte sıkıştıkları yerde hemen din iman edebiyatı yapar bu zavallılar, din iman insanın içinde kalbinde yüreğinde olur bunlar resmen şovmen bunlar dinede imanada kurban olsunlar bunlara ver parayı yesinler koyunlarda bak gördünmü nasıl müslüman diyor çünki kendiside müslümanlık maskesi taktığı için bunların müslümanlıkları yapay vede sadece şow görüntü. 12 1 Yanıtla
  • yasin: ulan şu güzelim dini kirletmeyin bari 12 1 Yanıtla
  • rasim parayok: SİZİN SİLAHINIZ YALAN TALAN HALA DİN SÖMÜRÜSÜ YAPIYORLAR UTANMADAN 11 1 Yanıtla
  • muhsin: demekki siz abdest almayı bilmiyonuz abdestli adam günahdan haramdan sakınır 11 0 Yanıtla
  • SORU: YİNE ÇULLANDILAR, ABDEST'DE FİTNE ÇIKARIYORLAR. EMİNİMKİ BU YORUMLARI YAPANLAR'A SADECE DİN İLE BİR SORU SORSAN GEREKTİĞİ GİBİ CEVAP VEREMİYECEKLER. BİRİNCİ SORUM ŞU. İMANIN ŞARTLARINI KAÇ KİŞİNİZ BİLİYOR. ? 6 4 Yanıtla
  • YARANSIN: GAVUR KUYRUK YILDIZ'A UZAY KAPSÜLÜ İNDİRDİ DİYORSUNUZ YA. BİZ İNDİRMİŞ OLSAYDIK YİNE CİYAK, CİYAK BAĞIRIRDINIZ. YAPMAK İSTİYORLAR, AMA ENGELLEYENLER ÇOK. ÖNCELİKLE AĞAÇ''TAN BAŞLADINIZ. EN SON KOBANİ'YE İLE SARAY'A VE ŞİMDİDE ABDEST'E DAHA BU HÜKÜMET SİZE NASIL YARANSIN. 2 8 Yanıtla
  • reis: Ağzına sağlık başkan din iman Kâmil olduktan sonra silah şiddet kendiliğinden yok olur 5 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement