Ak Partili Belediye Başkanı Maç Sonrası Çiftetelli Oynadı - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Belediye Başkanı Maç Sonrası Çiftetelli Oynadı

Ak Partili Belediye Başkanı Maç Sonrası Çiftetelli Oynadı

Çorum 1'nci Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde Eti Lisesi Gençlikspor ile Ortaköy Belediye Şapinuvaspor maçının ardından çıkan kavgayı ayırırken küfü edilen Ak Partili İlçe Belediye Başkanı Taner İşbir, çileden çıktı.

30.03.2016 19:32

Çorum 1'nci Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde Eti Lisesi Gençlikspor ile Ortaköy Belediye Şapinuvaspor maçının ardından çıkan kavgayı ayırırken küfü edilen Ak Partili İlçe Belediye Başkanı Taner İşbir, çileden çıktı. Kavganın yatıştırılmasının ardından Başkan İşbir galibiyeti futbolcularla çiftetelli oynarak kutladı.

Çorum 1'nci Amatör Küme maçında Eti Lisesi Gençlikspor ile Ortaköy Belediye Şapinuvaspor karşılaştı. Ortaköy Belediye Şapinuvaspor ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Puanını 41'e yükselterek liderliği rakibinden aldı. 39 puanda kalan Eti Lisesi Gençlikspor ise ikinci sıraya geriledi. Karşılaşmaya iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterirken, Ortaköy Belediye Başkanı Ak Partili Taner İsbir takımını yalnız bırakmadı.

Maçın bitiş düdüğünden sonra iki takım futbolcuları arasında saha içinde kavga çıktı. AK Partili Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ortamı yatıştırmaya çalışırken, kendisine küfür edilmesi üzerine çileden çıktı. Başkan İşbir, güçlükle sakinleştirildi. irken, Eti Lisesi Gençlikspor'un sahadan ayrılmasından sonra Ortaköy Belediye Şapinuvasporlular sahada liderliğini kutladı. Belediye Başkanı Taner İsbir de futbolcular ve taraftarlarla birlikte saha içinde çiftetelli oynadı.

- Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Belediye Başkanı Maç Sonrası Çiftetelli Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • corumspor: sarlatan maymun olayi zaten sen cikarttin 0 0 Yanıtla

Advertisement