AK Parti Tam Kadro Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Tam Kadro Bayramlaştı

AK Parti Tam Kadro Bayramlaştı

AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenledi.

29.07.2014 14:17

AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenledi. Bayramlaşma töreni sonrası arefe günü meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ayşe Boz Kaya'nın ailesine baş sağlığı dilendi.

AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı'ndaki bayramlaşma törenine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, il başkan yardımcısı, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri vatandaşlar katıldı. Köprübaşı halkı ile tam kadro bayramlaşan Tanrıverdi, AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı'nın yeni binasını çok beğendiğini söyledi. Teşkilatını dolduran kalabalık ile tek tek tokalaşan AK Parti heyeti, partililerle bir süre sohbet etti.

İlçe teşkilatında konuşan Tanrıverdi, İslam coğrafyasında kardeşin kardeşi öldürdüğünü belirterek, "Bizi biz yapan bu bayramı huzur içerisinde geçirmemizi sağlayan değerlerimize sahip çıkmalıyız. Çok şükür ki milletçe huzurlu bir bayram geçiriyoruz. Çok yakında ülke için çok önemli bir seçim atmosferine girecek olmamıza rağmen dirliğimizden, birliğimizden ve huzurumuzdan bir şey kaybetmiyoruz. Bu demokrasimizin, cumhuriyetimizin eseridir" dedi. Tanrıverdi daha sonra AK Parti'ye yeni katılan CHP eski Üyesi Halil Bal'a AK Parti rozeti taktı. - MANİSA

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AK Parti Tam Kadro Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement