AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Doğukan İslamoğlu'nun anısına lokma dağıttı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Doğukan İslamoğlu'nun anısına lokma dağıttı

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Doğukan İslamoğlu\'nun anısına lokma dağıttı

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanlığı, AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu'nun trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerine lokma dağıtımı etkinliği düzenledi. AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, İslamoğlu'nun kaybının büyük bir üzüntü olduğunu belirtirken, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı ise etkinliğin hem üzüntüyü paylaşmak hem de İslamoğlu için dua etmek amacıyla yapıldığını ifade etti.

09.12.2023 16:07

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu'nun anısına lokma dağıttı.

Gençlik Kollarının yaptığı programa teşkilatlarıyla birlikte destek verdiklerini belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, kıymetli bir genç arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

İslamoğlu'nun vefatı kendilerinde tarifsiz bir üzüntüye neden olduğunu dile getiren AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı da, "Bizler yönetimde bulunan genç kardeşlerimizle birlikte hem üzüntümüzü eyleme dönüştürmek hem de başkanımız için dualarda bulunmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Gerçekten çok üzgünüz. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Doğukan İslamoğlu'nun anısına lokma dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement