AK Parti'de Çifte İstifa! Mardin ve Van İl Başkanları İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de Çifte İstifa! Mardin ve Van İl Başkanları İstifa Etti

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile Van İl Başkanı Zahir Soğanda düzenledikleri basın toplantısıyla istifalarını açıkladılar.

20.11.2017 18:20  Güncelleme: 19:41

AK Parti'den çifte istifa haberi geldi. Mardin İl Başkanlığı görevini 1 Eylül 2015'ten itibaren yürüten Mehmet Ali Dündar, düzenlediği basın toplantısıyla istifa ettiğini açıkladı.

"PARTİNİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN İSTİFA EDİYORUM"

Her türlü terör örgütünün karşında durarak tüm tehditlere rağmen görevi başarıyla sürdürmek için gece gündüz, köy, köy, ve ev, ev gezerek çalıştıklarını kaydeden Dündar, ailesinden ve partililerden helallik alarak partinin önünü açmak üzere görevi bıraktığını dile getirdi.

"PARTİDE GÖREV YAPMAK BİR BAYRAK YARIŞI"

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda da İl Başkanlığı görevini bıraktığını basın toplantısıyla açıkladı. Soğanda, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği toplantıda, partide görev yapmanın bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, görevi devralacak kişiye başarılar diledi.

"ERDOĞAN'IN VE GENEL MERKEZİN TAVSİYELERİ ÜZERİNE BIRAKIYORUM"

Parti genel merkeziyle yaptığı istişare sonucunda gelecek kongrede İl Başkanı adayı olmaması gerektiği kanaatinin ortaya çıktığını kaydeden Soğanda, "Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin tavsiyeleri üzerine bugünden itibaren AK Parti Van İl Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Bundan sonra görev yapacak olan partimin il başkanı, ilçe başkanları ve bütün parti yöneticilerinin yanında olacağımı; partimin, ilimin, ülkemin geleceği için katkı sunacağımı belirtmek isterim. Bütün Van kamuoyuna ve AK Parti camiasına saygıyla arz ederim" ifadelerini kullandı.

AK Parti\'de Çifte İstifa! Mardin ve Van İl Başkanları İstifa Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'de Çifte İstifa! Mardin ve Van İl Başkanları İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement