"Müslüman Ülkelerde Kurban Kanı Değil, İnsan Kanı Akıyor" - Son Dakika
Güncel

"Müslüman Ülkelerde Kurban Kanı Değil, İnsan Kanı Akıyor"

"Müslüman Ülkelerde Kurban Kanı Değil, İnsan Kanı Akıyor"

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Müslümanlar kurban kanı yerine, birbirinin kanını akıtıyor." dedi.

16.10.2013 15:03  Güncelleme: 15:04

Oktay ENSARİ KAYSERİ, (DHA)- AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Etrafımızdaki Müslüman ülkeler kan revan içinde. İşin ilginç yanı, ölen de öldüren de 'Allahuekber' diyor dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da Müslümanlar kurban kanı yerine, birbirinin kanını akıtıyor diye konuştu.

Yaşar Karayel, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, Ülkemizle ne kadar öğünsek azdır. Etrafımızdaki ülkelere, Müslüman ülkelere bir bakın. Ne yazık ki ölen de öldüren de 'Allahuekber' diyor. Müslüman ülkeler kan revan içinde. Önümüzde yerel seçimler var. Aday adayları elbette birbirleriyle yarışacaklar ama bu centilmenlik içinde olmalıdır. Adaylar birbiriyle yarışırken kem laflar kullanmasın. Yarın, yüz yüzse bakacaksınız. Siyaseti kırmadan, dökmeden düzgünce yapalım dedi.

Mustafa Elitaş da Bayramı, bayram gibi yaşayalım. Müslüman ülkelerde akan kan, kurban kanı değil, insan kanı oldu. Suriye'de, Mısır'da, Filistin'de, Gazze'de Müslümanlar, kurban kanı yerine birbirlerinin kanını akıtıyorlar. İnsan kanı dökülmesi bir an önce durmalıdır diye konuştu. Elitaş, partililere Yerel seçimlere 5.5 ay kaldı. Adaylık sürecinde birbirimizi kırıp, dökmeyelim. Biz geldiğimizde 7 yaşında olan çoçuklar şimdi 18 yaşına girdi ve oy kullanacak. Onlara 11 yıllık iktidar dönemimizde nereden nereye geldiğimizi iyi anlatmalıyız dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Müslüman Ülkelerde Kurban Kanı Değil, İnsan Kanı Akıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement