AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti'den Kırıkkale Milletvekili seçilen Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ekrem Halıcı'dan aldı.

06.11.2015 16:25  Güncelleme: 16:34

Ak Parti'den Kırıkkale Milletvekili seçilen Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, da mazbatalarını İl Seçim kurulu Başkanı Hakim Ekrem Halıcı'dan aldılar.

Milletvekilleri, Kırıkkale Adliye Sarayı'nda mazbatalarını İl Seçim kurulu Başkanı Hakim Ekrem Halıcı'dan aldıktan sonra kalabalık partililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. İl Başkanlığı'ndaki toplantıda konuşan Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale'nin 1 Kasım seçimlerinde tarih yazdığını belirterek, vatandaşın bu kararının herkese hayırlı olmasını diledi. Herkesin üzerine düştüğünü yaptığını ve bunun çok büyük bir başarı olduğunu dile getiren Can, "Bu, azımsanacak veya küçümsenecek bir başarı değil. 7 Haziran seçimlerindeki tabloyu dikkate aldığımızda oyumuzu 80 binlerden 105 binlere çıkarabilmek çok büyük bir başarı. Kırıkkale'de gece-gündüz çalışıp, farklı bir çalışma sergileyerek 3 milletvekili çıkarmayı başardık. Allah'a ne kadar hamd, millete de kadar teşekkür etsek azdır. 2011 ruhunu yaşatarak kentimiz de 3-0 yaptıktan sonra Kırıkkale'de yeni bir görüntü kazandırmak için gecemizi gündüzümüze katarak hizmetin en iyisini ve en güzelini yapma uğraşı içinde olacağız. Bu konuda Kırıkkale halkının kuşkusu olmasın. Kırıkkale AK Parti hükümeti ile birlikte yatırımlara doyacaktır" dedi.

Milletvekili Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir de yaptıkları konumalarda birlik ve beraberlik içinde kendilerine görev veren Kırıkkale halkına layık olacaklarını dile getirdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement