AK Parti İl Başkanı'na Saldırana 11 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Başkanı'na Saldırana 11 Yıl Hapis İstemi

AK Parti İl Başkanı\'na Saldırana 11 Yıl Hapis İstemi

24 Haziran'da meydana gelen olayda, Adana Devlet Hastanesi'ne hizmet veren taşeron firmada bulaşıkçı olarak çalışan Cemal Bülüm, AK Parti İl Başkanlığı'ndan çıkan Mustafa Kebude'ye saldırdı.

03.07.2011 11:45

Parti binası önünde 24 Haziran'da meydana gelen olayda, Adana Devlet Hastanesi'ne hizmet veren taşeron firmada bulaşıkçı olarak çalışan Cemal Bülüm, AK Parti İl Başkanlığı'ndan çıkan Mustafa Kebude'ye saldırdı. Olayın ardından yakalanıp Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Cemal Bülüm, ifadesinde, Mustafa Kebude'yi kendisine sahip çıkmamakla suçlayarak, "Ben seçim öncesinde kendisinden, çalıştığım devlet hastanesinde başka bir bölüme getirilmem için yardım istedim. Seçimden sonra yapacağını söyledi ama sözünü yerine getirmedi. Son zamanlarda hal ve tavırları da iyice değişmişti" dedi.

Kafasına aldığı darbe nedeniyle 24 saat gözlem altında tutulan Mustafa Kebude ise Cemal Bülüm'den şikayetçi oldu. Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. Adana 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, sanık Bülüm hakkında 'yaralama, hakaret ve mala zarar verme' suçlarından toplam 11 yıla kadar hapis cezası istendi. Sanık Bülüm'ün yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Başkanı'na Saldırana 11 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement