AK Parti İl Başkanı'na Saldıran Süpheli, Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Başkanı'na Saldıran Süpheli, Adliyeye Sevk Edildi

AK Parti İl Başkanı\'na Saldıran Süpheli, Adliyeye Sevk Edildi

Dün meydana gelen olayda, Adana Devlet Hastanesi'ne hizmet veren taşeron firmada bulaşıkçı olarak çalışan Cemal B., AK Parti İl Başkanlığı'ndan çıkan Mustafa Kebude'ye plastik sandalye ile saldırdı.

25.06.2011 17:50

Dün meydana gelen olayda, Adana Devlet Hastanesi'ne hizmet veren taşeron firmada bulaşıkçı olarak çalışan Cemal B., AK Parti İl Başkanlığı'ndan çıkan Mustafa Kebude'ye plastik sandalye ile saldırdı. Kebude'nin başından yaralandığı olay sonrası B. gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Cemal B., ifadesinde, Mustafa Kebude'yi kendisine sahip çıkmamakla suçlayarak, "Ben seçim öncesinde kendisinden, çalıştığım devlet hastanesinde başka bir bölüme getirilmem için yardım istedim. Seçimden sonra yapacağını söyledi ama sözünü yerine getirmedi. Son zamanlarda hal ve tavırları da iyice değişmişti. Bu yüzden olayı gerçekleştirdim" dedi.

Kafasına aldığı darbe nedeniyle 24 saat gözlem altında tutulan ve hayati tehlikesi bulunmayan Mustafa Kebude ise yatağında ifade verdi. Adana Devlet Hastanesi'nde taşeron firmada çalışan Cemal B.'nün partiye gelip kendisinden yardım istediğini belirten Kebude, şüpheliden şikayetçi oldu.

Sorgusu tamamlanan B., adliyeye sevk edildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Başkanı'na Saldıran Süpheli, Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement