AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, Afrin Gazisini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, Afrin Gazisini Ziyaret Etti

- Gazinin evinden görüntüler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın gazi Uzman Çavuş İsrafil Gül ile sohbeti KAHRAMANMARAŞ - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Zeytin Dalı Harekatında bacağından yaralanan Uzman Çavuş İsrafil Gül'ü evinde...

12.02.2018 00:28

- Gazinin evinden görüntüler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın gazi Uzman Çavuş İsrafil Gül ile sohbeti KAHRAMANMARAŞ - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Zeytin Dalı Harekatında bacağından yaralanan Uzman Çavuş İsrafil Gül'ü evinde ziyaret etti.

Gazi Gül'ün, Battalgazi Mahallesi'ndeki evinde ziyaret eden Ünal'a Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir de eşlik etti.

Burada baba Muharrem Gül tarafından karşılanan Ünal ve beraberindekiler, yaralı gaziyle bir süre sohbet etti. Gül'e "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Ünal, milletin dualarının kahraman Mehmetçikle beraber olduğunu, ziyaret ettiği gazilerin hepsinin biran önce iyileşip görevine dönme heyecanı içerisinde olduğunu gözlemlediğini belirtti.

Bacağından yaralanan ve evinde tedavisi süren Gül ise iyileşip biran önce görevine dönmek istediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, Afrin Gazisini Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, Afrin Gazisini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement