Ak Parti Gaziemir Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Gaziemir Seçim Startını Verdi

Ak Parti Gaziemir Seçim Startını Verdi

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı, düzenlediği mahalle danışma meclisi toplantılarıyla 2014 yerel seçimlerinin startını verdi.

26.06.2013 11:22

Toplantılarının yoğun katılıma sahne olduğunu belirten AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, "Halkımızın toplantılarımıza göstermiş olduğu teveccüh, Gaziemir'de AK Parti'nin tarihi bir rekorla yönetime geleceği inancımızı daha da güçlendirmiştir" dedi.

AK Parti tüzüğü ve teşkilat iç yönetmeliği gereği mahalle danışma meclisi toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, her gün iki farklı mahallede düzenlenen toplantılarla halkın talep ve beklentilerini dinlediklerini söyledi. Telingün, "AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı olarak 2014 yılı yerel seçimleri çalışmalarına başlamış durumdayız. Mahallelerimizdeki üyelerimiz, partili gönüldaşlarımızla birlikte her gün ortalama iki mahallede söz konusu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Büyük mahallelerden başlayarak diğer bütün mahallelerimizde devam eden toplantılarımızda partili arkadaşlarımıza sandık yönetim kurulları ve sandık görevlileri hakkında eğitim çalışmalarını kapsayan sunumlar izletilerek bilgilendirme yapılıyor" dedi.

"Gaziemir'de rekora hazırız"

Toplantılarının yoğun katılıma sahne olduğunu söyleyen Telingün, Gaziemirliler'in göstermiş olduğu teveccühün AK Parti'nin ilçede güçlenerek seçimlere yürüdüğünün bir göstergesi olduğunu belirtti ve ekledi;

"Toplantılarımızda görev alan, sahada ter döken, emeği geçen arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum. Halkımızın bu çalışmalara göstermiş olduğu teveccüh Gaziemir'de AK Parti'nin tarihi bir rekorla yönetime geleceği inancımızı daha da güçlendirmiştir. İnşallah Gaziemir AK Belediyecilik ile tanışacak, hizmete susamış Gaziemirliler refaha kavuşacaktır. Ülkemizde son zamanlarda dış destekli meydana gelen bir takım suni krizlerin halktaki yansıması, partimizi ve genel başkanımıza sahip çıkar nitelikte oldu. Toplantıların sonucunda partimize üye olmak isteyen vatandaşların çokluğu doğru işler yaptığımıza inancımızı güçlendiriyor. Yaklaşık 11bin üye sayımız 12 bini aşmış durumdadır."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Gaziemir Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement