AK Parti Gaziemir İlçe'den Gazi Mahalle Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gaziemir İlçe'den Gazi Mahalle Toplantısı

AK Parti Gaziemir İlçe\'den Gazi Mahalle Toplantısı

AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı mahalle toplantılarına devam ediyor.

12.05.2012 12:13

Bu haftada Gazi Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya kırk kişiye yakın bir katılım oldu.

Mahalle Başkanı Yener Baysal'ın ev sahipliğini yaptığı toplantıya, İlçe Başkanı Sabır Telingün başkanlık etti. Toplantıya İl Baskan Yardımcısı Fırat Aytekin ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Özkan 'da İl Başkanlığını temsilen misafir olarak katıldı. İlce yönetimindende Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Sarıkaya , Yavuz Ekici ve Hakan Ceyhan toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda öncelikli olarak Mahalle teşkilatının faaliyetleri konuşuldu ve değerlendirmesi yapıldı. Sabır Telingün; Mahalle Başkanı Yener Baysal'a çalışmaları için teşekkür etti ve her gün bir önceki günden daha farklı ve daha verimli çalışmalarını istedi. İkelerinin her zaman "Çalışmak" olduğunu ifade eden Telingün , tüm birimlerinde aynı ilkeyle çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Mahalle teşkilatının faaliyetlerinin görüşülmesi ve değerlendirilmesinden sonra Mahalle teşkilatlarının asli görevleri konusunda bilgilendirme yapıldı. Genel merkezin mahalle teşkilatı birimlerinden istekleri dile getirildi.

Toplantı bitiminde Sabır Telingün ; "Nihai başarı, mahalle çalışmalarından başlar ve buradaki başarı önce ilçe'ye sonra il'e ve nihai olarak da tüm Türkiye'ye taşınır" sözleriyle mahalle teşkilatlarının önemini vurguladı.

Toplantının sohbet edilen ve soru cevap la geçen bölümlerinde ise Mahalle'nin sorunları anlatıldı bu konuda yapılabilecekler dile getirildi ve sorunların giderilmesi için yapılması gerekenler hakkında görevlendirmeler yapıldı.

Son konuşmasında mahalle toplantılarının aratarak devam edeceğini ifade ederek konuşmasını tamamlayan, Telingün tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Gaziemir İlçe'den Gazi Mahalle Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement