AK Parti'den İhracı İstenen Çetin Konuştu: İddiaları Kabul Etmiyorum, İstenmediğim Yerde de Kalmam - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den İhracı İstenen Çetin Konuştu: İddiaları Kabul Etmiyorum, İstenmediğim Yerde de Kalmam

AK Parti\'den İhracı İstenen Çetin Konuştu: İddiaları Kabul Etmiyorum, İstenmediğim Yerde de Kalmam

AK Parti'den kesin ihracı istenen ve cemaate yakınlığı ile bilinen İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, "Hakkımdaki iddiaları kabul etmiyorum.

17.01.2014 17:03

AK Parti'den kesin ihracı istenen ve cemaate yakınlığı ile bilinen İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, "Hakkımdaki iddiaları kabul etmiyorum. Ancak istenmediğim yerde de kalmak istemem. Benim kim olduğumu nereye yakın olduğumu bilerek partiye davet ettiler" dedi.

ANKA'ya konuşan Çetin, cemaate yakın olduğunu ve bunu da AK Parti'nin iyi bildiğini bu nedenlerle partiye davet edildiğini belirterek, "Partiye davet edilirken benden özellikle 'dış işlerde faydalanmak' istediklerini bildirdiler. Ben hakkımda iddia edilen konuşmaların hiç birini kabul etmiyorum. Daha düne kadar bana teşekkür ettiler, iddialardan sonra konuşmadığım için, şimdi hakkımda verilen kararı basından öğreniyorum" dedi.

-"İSTENMEDİĞİM YERDE KALMAM SALI GÜNÜ KARARIMI AÇIKLAYACAĞIM"-

Çetin, AK Partili bazı milletvekillerinin, kendisine yönelik iddialarını kabul etmediğini ve iddiaların yersiz ve mesnetsiz olduğunu belirterek, "Benim ne Twitter ne de Facebook hesabım var. Bugüne kadar siyasi hiç bir yerde rast gele konuşmadım. Hakkımda çıkarılan mesnetsiz iddiaları da anlam vermiyorum" diye konuştu.

"İstenmediğim yer de kalmam" diyen Çetin, kararını salı günü açıklayacağını belirtti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır ile AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık'ın yazılı dilekçesi ve birden fazla milletvekilinin sözlü şikayetleri üzerine, Çetin hakkında disiplin süreci başlatıldı. AK Partili bazı vekillerin, Çetin için, "Konuşmalarımızı gizlice kaydedip fitne yaratmaya çalışıyor. Operasyonlarla alakalı çirkin iftiralar atıyor" iddialarında bulunmaları üzerine Disiplin Kurulu'na sevk edildiği belirtiliyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel AK Parti'den İhracı İstenen Çetin Konuştu: İddiaları Kabul Etmiyorum, İstenmediğim Yerde de Kalmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement