Ak Belediyeciliği Kavaklılara Gösterin - Son Dakika
Güncel

Ak Belediyeciliği Kavaklılara Gösterin

Ak Belediyeciliği Kavaklılara Gösterin

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak Belediye Başkanı seçilen İbrahim Sarıcaoğlu'na 'Hayırlı Olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

28.04.2014 13:49

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirterek, "Örnek alınacak projeler üreterek, AK belediyeciliği Kavaklılara gösterin" dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak Belediye Başkanı seçilen İbrahim Sarıcaoğlu'na 'Hayırlı Olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Demir, Sarıcaoğlu'ndan örnek alınacak projeler üretmesini, kendisinin bu konuda her türlü desteği vereceğini söyledi.

Samsun'a gelen Milletvekili Demir, Kavak İlçesi'ni ziyaret ederek, yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Teşkilata teşekkür ederek sözlerine başlayan Demir, "Seçim çalışmaları boyunca kar, yağmur, çamur demeden sahada ter döken, bu millete hizmet için çıktığımız kutlu sevdamıza ortak olan, emek harcayan, kalabalık kitlelerle bizleri buluşturan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

KAVAK 5 YILDA 10 KAT BÜYÜYECEK
Sarıcaoğlu'na görevinde başarılar dileyen Demir, "Yoğun seçim maratonunun ardından milletimiz sandığa giderek, kendisini 5 yıl yönetecek belediye başkanını, belediye meclis üyesini ve muhtarını seçti. Seçimler geride kaldı, artık tüm Kavak'a hizmet edeceksiniz. Oy verenin de vermeyenin de başkanı olarak hizmetler üreteceksiniz. Ben inanıyorum ki Kavak, önümüzdeki 5 yılda belediyecilik anlamında ciddi atılımlar gösterecek ve 10 kat daha büyüyecektir. Örnek alınacak projeler üreterek, AK belediyeciliği Kavaklılara gösterin. Projeler konusunda benim üzerime düşen ne varsa, yapmaya hazırım. Ankara'dan çözülecek her konuda sizle beraber bende gelir, Kavak'a daha iyi hizmet sunulabilmesi için elimden geleni yaparım" diye konuştu.

GECE YARISINA KADAR ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da, Milletvekili Demir'e seçim çalışmaları boyunca kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "
Kavak'a hizmet sevdası için çıktığımız yolda, milletimizin oylarıyla seçildik. Artık bundan sonra ayrım yapmadan her yere hizmet götürmek için çalışacağız. Mazbatayı aldığım günden bu yana gece yarılarına kadar ekip arkadaşlarımızla çalışmalar yapıyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle çok güzel projeleri burada hayata geçireceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Belediyeciliği Kavaklılara Gösterin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement