Aileyi Bir Araya Getiren Lezzetler Algida Keyif'te - Son Dakika
Güncel

Aileyi Bir Araya Getiren Lezzetler Algida Keyif'te

Aileyi Bir Araya Getiren Lezzetler Algida Keyif\'te

Algida'nın litrelik ürünleri, dondurma severlerin aile içinde paylaştıkları keyifli anları taçlandırmak için yenilendi!

02.05.2014 08:48  Güncelleme: 08:56

Algida'nın litrelik ürünleri, dondurma severlerin aile içinde paylaştıkları keyifli anları taçlandırmak için yenilendi! "Aileyi bir araya getiren lezzetler" artık "Algida Keyif" adıyla dondurma tutkunlarına sunuluyor. Bunun yanında her kaşıkta iki farklı lezzet deneyimi yaşatan yepyeni "Algida Festival" çeşitleri ise bir dondurmadan daha fazlasını bekleyenlere yeni bir heyecan getirecek.

Dondurma severlerin kalbinde özel bir yeri olan Algida, litrelik ürünlerinin adını değiştirirken portföye kazandırdığı yeni tatlar ile ürün çeşitliliğini de zanginleştirdi. Ev içi tüketimin vazgeçilmez dondurması olan Algida'nın litrelik ürünleri artık Algida Keyif adıyla tüketiciye sunuluyor. "Aileyi Bir Araya Getiren Lezzet" söylemi ile dondurma tutkunlarının evlerine girmeye hazırlanan Algida Keyif, portföyüne katılan iki yeni ürünle de aile içi mutluluğu "Festival"e dönüştürüyor.

Festival tadındaki Vanilya-Karadut ve Vanilya-Karamel ailelerin eğlencesine eğlence katıp, tadıyla evlerin vazgeçilmezi olmaya hazır!

Evde olmak ve aile üyeleriyle birlikte zaman geçirmek artık çok daha keyifli olacak. Algida Keyif portföyüne yeni giren "Algida Festival" adıyla tüketicilere sunulan iki yeni ürün, birlikte olmanın ve paylaşmanın tadını ikiye katlıyor. Karadut ve Karamel lezzetleriyle zenginleştirilen Algida Keyif'in Festival ürünleri, her kaşıkta çifte lezzet sunumuyla tüm aile bireylerinin vazgeçilmezi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aileyi Bir Araya Getiren Lezzetler Algida Keyif'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement