Ahşap Ev Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Ahşap Ev Alev Alev Yandı

Ahşap Ev Alev Alev Yandı

Bursa’nın Gemlik ilçesi Fevziye köyünde bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürüldü.

19.07.2014 11:23

Bursa'nın Gemlik ilçesi Fevziye köyünde bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürüldü. Yangında cay kaybı ve yaralanan olmazken, ev tamamen yandı.

Olay, Gemlik ilçesi Fevziye köyünde meydana geldi. İddiaya göre, teravih namazı sırasında Mustafa Semiz ve ailesinin yaşadığı ahşap evin bahçesinde çıktığı tahmin edilen yangın kısa zamanda büyüdü. Kısa sürede ahşap eve de sıçrayan yangına, ilk müdahaleyi vatandaşlar yapmaya çalıştı. A Evin içerisinde bulunan eşyalar, bahçedeki traktör ile tarım aletleri ve küçük değirmen de yanarken, ahırda bulunan büyük ve küçükbaş hayvanlar, yangından zorlukla kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulundu. Sahura yakın saatlerde söndürülebilen yangının çıkış sebebiyle ilgili

Öte yandan aynı köyde bulunan Mustafa Semiz'in kardeşlerinin de daha önce evlerinin yandığı öğrenildi. Kardeşi Hasan Semiz'in iki defa, Abdullah Semiz'in bir defa evinin yandığı öğrenilirken, Gemlik'te esnaflık yapan Nurettin Semiz'in, kardeşler arasında tek yangın yaşamayan olarak kaldığı belirtildi. Aile bireylerinin farklı zamanda yangına maruz kalmaları, ilginç bir tesadüf olarak göze çarptı.

Jandarma olayla alakalı tahkikat başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahşap Ev Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement