Ahmet Atakan İçin Mevlit Okutuldu (2) - Son Dakika
Güncel

Ahmet Atakan İçin Mevlit Okutuldu (2)

Ahmet Atakan İçin Mevlit Okutuldu (2)

Hatay'ın merkez Antakya İlçesi'nde 10 Eylül'de düzenlenen ODTÜ'ye destek eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan için düzenlenen eyleme polis müdahale etti.

16.09.2013 01:24

Hatay'da GÖSTERİLER DEVAM EDİYOR

Hatay'ın merkez Antakya İlçesi'nde 10 Eylül'de düzenlenen ODTÜ'ye destek eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan için düzenlenen eyleme polis müdahale etti. Akşam saatlerinde Armutlu Mahallesi'nde toplanan grup, mahalle içinde yürüdükten sonra Gündüz Caddesi, Çekmece Caddesi ve Turunçlu Caddesi girişlerine barikat kurarak ateşe verdi. Polisin 'Dağılın' uyarılarına grup, molotof kokteyli, ses bombası, taş ve bilyelerle cevap verirken, ateşe verilen lastikler de polisin üzerine yuvarlandı. Mahalleye polisin girişini engellenmesi için bırakılan saksılar içindeki çiçekler de dikkat çekti. Polis ekipleri dağılmayan gruba tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahalede bulundu. Gecenin geç saatlerine kadar süren kovalamacanın ardından göstericiler ara sokaklara dağıldı.

EMNİYET MOBESE GÖRÜNTÜLERİNİ DAĞITTI

Öte yandan Hatay İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ahmet Atakan'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni görüntüler basına dağıtıldı. Basına dağıtılan MOBESE görüntülerinde olayın yaşandığı anlarda bölgede çekilen görüntülerde polis müdahalesinin olmadığı ve Armutlu Mahallesi'ndeki trafiğin normal seyrinde devam ettiği gözleniyor. - Grup

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ahmet Atakan İçin Mevlit Okutuldu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement