Ahlat'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Ahlat'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi

Ahlat\'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Ahlat Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaret edildi. Kaymakam Batuhan Bingöl ve beraberindekiler, şehitlik ziyaretinin ardından şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlarla birlikte Kur'an-ı Kerim tilaveti dinleyerek, şehitler için dua etti. Programa Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Cumhuriyet Savcıları Muhammet Talha Yılmaz ile Mehmet Can Fidan, kurum amirleri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar da katıldı.

16.07.2023 01:00  Güncelleme: 01:01

Bitlis'in Ahlat ilçesinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyaret edildi.

Ahlat Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Kaymakam Batuhan Bingöl ve beraberindekiler, daha sonra Ahlat Şehitliğini ziyaret etti.

Burada şehit yakınları, gaziler ile vatandaşlar Kur'an-ı Kerim tilaveti dinleyerek, şehitler için dua etti.

Programa Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Cumhuriyet Savcıları Muhammet Talha Yılmaz ile Mehmet Can Fidan, kurum amirleri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ahlat'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi - Son Dakika


Advertisement