Ağrı GHSİM'de Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Ağrı GHSİM'de Bayramlaşma

Ağrı GHSİM\'de Bayramlaşma

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramını nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

22.08.2012 08:16

Ramazan Bayramının üçüncü gününde Hizmet binası bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, Spor Şube şef vekili Yusuf Öner, Sporcu Kamp Eğitim Merkezi şef vekili Mehmet Koçoğlu, Personel Şube şef vekili Ahmet Alpaslan ile kurum çalışanları katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarının Ramazan Bayramını tebrik eden il müdürü ERİM;" Bayramların sevgi, saygı ve kardeşliğin doruğa ulaştığı günler olarak nitelendirdi. Bayramlar milli ve dini duyguların inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği ve bir toplumun millet olma şuurunun güçlendiği ve şekillendiği günlerdir. Bu bilinç ve şuur içinde birlik ve beraberliğimizi bozmadan herkesi kucaklayarak sevgi huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim dedi."

Bahçede gerçekleşen kutlama töreninden sonra dairede çalışan personellerin evleri tek tek ziyaret edilerek aileleri ile birlikte bayramları kutlandı.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde bayramlaşma töreni düzenlendi. Düzenlenen bayramlaşma törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Av. Numan Güzey, Şube Müdürleri Adnan Kuzu, Taner Özgüven, Gazi Karakaş, Hüsamettin Yurdaer, Sıdkı Demir ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli katıldı. Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Av. Numan Güzey, birlik, beraberlik ve hoşgörüye vurgu yaparak, "Bayramlar, güzel ülkemizin güzel insanlarının arzu ettiği ve layık olduğu huzur, güven, karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve beraberliğin sağlanmasında en büyük vesilelerden biridir. Milletçe birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, ülke olarak karşılaştığımız zorlukları yine karşılıklı yardımlaşma, dayanışma, sevgi, saygı ve hoşgörü içinde çözebilmemiz için bayramlar en güzel fırsattır." dedi. Sporu daha ileri noktalara taşımayı amaçladıklarını ifade eden Güzey şunları kaydetti: "Sahip olduğumuz ve yaşadığımız güzelliklere sahip çıkarak el ele, gönül gönüle, birlikte hareket etmeliyiz" dedi. İl Müdürü Av. Numan Güzey bütün personele fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ederek teker teker bayramlaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı GHSİM'de Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement