Ağrı - Gelin Almaya Giden Minibüse Arkadan Otomobil Çarptı: 2 Ölü, 7 Yaralı Var - Son Dakika
Güncel

Ağrı - Gelin Almaya Giden Minibüse Arkadan Otomobil Çarptı: 2 Ölü, 7 Yaralı Var

Ağrı - Gelin Almaya Giden Minibüse Arkadan Otomobil Çarptı: 2 Ölü, 7 Yaralı Var

Bilecik'ten Van'a Gelin Almaya Giden Minibüse Hızını Ayarlayamayan Otomobil Arkadan Çarptı. Yoldan Çıkarak Şarampole Yuvarlanan Minibüs ile Otomobilin Sürücüleri Öldü, Araçlarda Bulunan Üçü Kadın 7 Kişi İse Yaralandı.

18.06.2010 19:18

BİLECİK'ten Van'a gelin almaya giden minibüse hızını ayarlayamayan otomobil arkadan çarptı. Yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan minibüs ile otomobilin sürücüleri öldü, araçlarda bulunan üçü kadın 7 kişi ise yaralandı.

Bilecik'ten gelin getirmek için Van'ın Muradiye ilçesine gitmekte olan Mehmet Şirin Işık yönetimindeki 11 DS 156 plakalı minibüse Patnos'tan Erciş yönüne giderken Zeynel Abidin Çelik'in kullandığı 65 DH 274 plakalı otomobil arkadan çarptı. Patnos'un Değirmendüzü köyü yakınlarında dün (17 Haziran) meydana gelen kazada her iki sürücü direksiyon hakimiyeti kaybetti. Şarampole yuvarlanan otoların sürücüleri Mehmet Şirin Işık ile Zeynel Abidin Çelik kaza yerinde yaşama veda etti. Minibüste bulunan aynı aileden Şahnaz (60), Seyfettin (60), Hanım (65), Herdem (24), Turan (25), Alişan Işık (11) ile Vedat Demir ise yaralandı. Yaralılardan bir bölümü bulundukları otoda sıkıştıkları için güçlükle çıkarıldı ve ambulanslarla Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı. Minibüste bulunan ve annelerinin kucağında olduğu için şans eseri yara almadan kurtulan küçük çocukların ağlamaları yürekleri yaraladı. Yaralılardan durumları ağır olan Şahnaz, Herdem, Hanım Işık'la Vedat Demir ilk müdahalenin ardından Ağrı Devlet Hastanesine sevkedildi.

Öte yandan Patnos Devlet Hastanesine ait ambulanslardan kaza yerine gelen birisinde sürücü dışında hiçbir sağlık personelinin olmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. Bu nedenle yaralıların sedyeyle ambulansa taşınmasına çevredeki vatandaşlar yardım etti. Trafik kazasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı - Gelin Almaya Giden Minibüse Arkadan Otomobil Çarptı: 2 Ölü, 7 Yaralı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement