Ağabeyi ile Aynı Kaderi Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Ağabeyi ile Aynı Kaderi Paylaştı

Ağabeyi ile Aynı Kaderi Paylaştı

İlçe merkezindeki apartman inşaatında çalışan 4 çocuk babası İlhami Yılmaz, dün öğle saatlerinde 3'üncü kattan başına kereste düşmesi sonucu ağır yaralandı.

25.07.2013 22:40

İlçe merkezindeki apartman inşaatında çalışan 4 çocuk babası İlhami Yılmaz, dün öğle saatlerinde 3'üncü kattan başına kereste düşmesi sonucu ağır yaralandı. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, kurtarılamadı. İlhami Yılmaz'ın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından bugün memleketi Alaplı İlçesi'ne bağlı Yeni Doğanlar Köyü'ne getirildi. Evin önünde dua edilmesi sırasında Yılmaz'ın eşi 38 yaşındaki Gülfidan, çocukları ve annesi 69 yaşındaki Gülizar Yılmaz gözyaşlarına boğuldu.

Yılmaz'ın, evden camiye getirilen tabutuna 9 kızkardeşi de omuz verdi. Camide ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Yılmaz'ın cenazesi, geçen yıl 28 Temmuz'da çalıştığı inşaattan düşerek ölen ağabeyi inşaat işçisi Rahmi Yılmaz'ın köydeki mezarının yanında toprağa verildi.

Evde taziyeleri kabul eden Gülizar Yılmaz, "Geçen sene büyük oğlumu kaybettim. Bu sene diğerini kaybettim. Yavrularımın ikisini de kaybettim" diyerek gözyaşı döktü. Baba Cafer Yılmaz ise "Diğer oğlumun senesi çıkmadan bu oğlumu kaybettim. Diğer oğlum da inşaattan düştü. Senesi olmadan bu da gitti" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağabeyi ile Aynı Kaderi Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement