Afşin Belediye Başkanı Güven: "Yıkılan Binamız Yok, Sadece 2 Yaralımız Var" - Son Dakika
Güncel

Afşin Belediye Başkanı Güven: "Yıkılan Binamız Yok, Sadece 2 Yaralımız Var"

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremde Afşin’de yıkılan binanın olmadığını belirterek, "Sadece iki tane yaralımız var. O da panik nedeniyle evden atlamalar nedeniyle meydana gelmiş. Elbistan ilçemizde 4 binamız yıkıldı. Pazarcık bayağı hasar almış durumda" dedi. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ise sosyal medya hesabından depremde yıkılan üç binada arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

06.02.2023 12:16  Güncelleme: 12:20

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremde Afşin'de yıkılan binanın olmadığını belirterek, "Sadece iki tane yaralımız var. O da panik nedeniyle evden atlamalar nedeniyle meydana gelmiş. Elbistan ilçemizde 4 binamız yıkıldı. Pazarcık bayağı hasar almış durumda" dedi. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ise sosyal medya hesabından depremde yıkılan üç binada arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Kahramanmaraş Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, sosyal medya hesabından açıklama yaparak can kaybının olmadığını, panikle iki kişinin yaralandığını söyledi.

Gürbüz, "Bizde sorun çok yok, yıkılan binamız yok. Sadece iki tane yaralımız var. O da panik nedeniyle evden atlamalar nedeniyle meydana gelmiş. Onların da sağlık durumu iyi. Elbistan ilçemizde 4 binamız yıkıldı. Pazarcık bayağı hasar almış durumda. İlçe afetin, il afetin yönlendirmesiyle araçlarımızı kısa sürede diğer Maraş merkez dahil olmak üzere 'nereye yönlendirin' derlerse oraya yönlendireceğiz. Talimat gelinceye kadar iş makinalarımızla devam ediyoruz ama talimat geldikten sonra kar temizliğini bırakıp enkaz kurtarma çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla iş makinalarımızı istenilen bölgelere yönlendireceğiz" dedi.

"YIKILAN ÜÇ BİNADA ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ise sosyal medyasından depremde yıkılan üç binada arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Afşin Belediye Başkanı Güven: "Yıkılan Binamız Yok, Sadece 2 Yaralımız Var"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Afşin Belediye Başkanı Güven: 'Yıkılan Binamız Yok, Sadece 2 Yaralımız Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement