Afrin Harekatına Katılan Askerler ve Şehitler İçin Dua Ettiler - Son Dakika
Güncel

Afrin Harekatına Katılan Askerler ve Şehitler İçin Dua Ettiler

Afrin Harekatına Katılan Askerler ve Şehitler İçin Dua Ettiler

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, Müftülüğünün organizesinde Yeni Camii’nde yatsı namazının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden ve şehit olan askerler için hatim duası yapıldı.

09.02.2018 12:24

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Müftülüğünün organizesinde Yeni Camii'nde yatsı namazının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden ve şehit olan askerler için hatim duası yapıldı.

Pazarlar İlçe Merkezi'ndeki yeni camisinde yatsı namazından sonra gerçekleşen duaya Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Müftüsü Murat Hasankahyaoğlu, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Yatsı namazına katılan cemaatin ve din görevlileri tarafından Afrin Şehitleri için Hatim okudular. İlçe müftüsü Murat Hasankahyaoğlu'nun duasına amin dediler.

Müftü Murat Hasankahyaoğlu, "Afrin'de kahraman askerlerimizin verdiği şanlı mücadeleyi desteklemek ve manevi katkıda bulunmak için böyle bir program düzenledik. İlçemizdeki din görevlileri ve cami cemaatimiz tarafından şehitlerimiz için Hatim duasını yaptık. Allah'tan şehitlerimize rahmet, kahraman gazilerimize saygı ve minnet duygularımızı dile getirmek istiyorum" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afrin Harekatına Katılan Askerler ve Şehitler İçin Dua Ettiler - Son Dakika


Advertisement