Af Dileyen Eşin Astığı Afişi Güvenlik Görevlisi Kesti - Son Dakika
Güncel

Af Dileyen Eşin Astığı Afişi Güvenlik Görevlisi Kesti

Af Dileyen Eşin Astığı Afişi Güvenlik Görevlisi Kesti

Adana'da bujiteri dükkanı işleten 55 yaşındaki Eser Gezgin, kıskançlık yüzünden kendini eve almayan eşi 45 yaşındaki Fatma Gezgin'den 'Fatoş Hanım, bu deli çocuğu affet' yazan afiş asarak af diledi.

16.11.2015 18:10

Adana'da bujiteri dükkanı işleten 55 yaşındaki Eser Gezgin, kıskançlık yüzünden kendini eve almayan eşi 45 yaşındaki Fatma Gezgin'den ' Fatoş Hanım, bu deli çocuğu affet' yazan afiş asarak af diledi. Ancak afiş, duvarına asıldığı okulun güvenlik görevlisi tarafından kesilerek indirildi.

Merkez Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi'nde bujiteri dükkanı işleten Esef Gezgin, yaklaşık iki hafta önce işyerine kadın bir çalışan aldı. Eşi Fatma Gezgin de buna karşı çıkıp, kadını çalıştırmamasını istedi. Eser Gezgin, kadın çalışanı işten çıkarmayınca kıskançlık krizine giren Fatma Gezgin, akşam işten dönen eşini eve almadı. Yaklaşık 1 hafta boyunca otellerde kalan Gezgin, eşine barışmak için attığı onca mesajlara, telefon çağrılarına rağmen, olumlu yanıt alamayınca 'Fatoş Hanım, bu deli çocuğu affet' yazan afişle evinin önüne geldi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ AFİŞİ İNDİRDİ

Bir buket de kırmızı gül getiren koca, afişi, evin karşısındaki lisenin duvarına asıp, eşinden af diledi. Ancak okulun güvenlik görevlisi, okul müdüründen kendisine telefon geldiğini belirtip, afişi cebinden çıkardığı bıçakla kesip indirdi. Gezgin, bu kez afişi evinin giriş kapısına asarak, eşini beklemeye başladı. Kendisini tartışmada suçlu olarak gördüğünü anlatan Gezgin, kendisini affedene kadar eşinin evinin önünde bekleyeceğini söyledi. Ancak saatlerce beklemesine rağmen Fatma Gezgin, kapıyı açıp eşini affetmedi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Af Dileyen Eşin Astığı Afişi Güvenlik Görevlisi Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ali ekici: ne çocuğu eşşek kadar adamsın sen kadın hisseder sende bir yanlış olmuşki ablada sana gereken cezayı vermiş 0 0 Yanıtla
  • Fenerbahçe'm : Fatoş teyze bu mallı sakın eve alma 0 0 Yanıtla

Advertisement