Adıyaman'da 4 Belediye Başkanı AK Parti'den İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da 4 Belediye Başkanı AK Parti'den İstifa Etti

Adıyaman\'da 4 Belediye Başkanı AK Parti\'den İstifa Etti

Adıyaman'ın Besni ve Sincik ilçelerindeki 4 belediye başkanı ile belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri, AK Parti'den istifa etti.

03.02.2014 17:41  Güncelleme: 19:00

Adıyaman'ın Besni ve Sincik ilçelerinde 4 belediye başkanı istifa ettiklerini açıklarken belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri de AK Parti'den ayrıldıklarını ifade etti.

2 BELEDİYE BAŞKANI BESNİ'DEN

Besni'ye bağlı Suvarlı Belediye Başkanı Ömer Faruk Bozdağ ile Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, 30 Mart'taki seçimlerde aday gösterilmediği için AK Parti'den istifa ettiklerini açıkladı.

SİNCİK'TE TOPLU İSTİFA

Sincik İlçesi'nde de, Sincik Belediye Başkanı Hasari Altınel, İncile Belde Belediye Başkanı Ebubekir Ümürhan, belediye meclis üyeleri ile bazı yönetim kurulu üyeleri ve İncile belde teşkilatı üyeleri AK Parti'den istifa ettiklerini açıkladı. Aday gösterilmedikleri gerekçesiyle partilerinden istifa ettiklerini belirten Altınel şunlyarı söyledi:

"2009 seçimlerinde belediye başkanı olarak göreve başladım. Bu güne kadar arkadaşlarımızla yolumuza devam ettik. Son milletvekili seçimlerinde oransal bazda Türkiye şampiyonu olduk. Biz her zaman bu partinin bayrağını daha yukarılara taşımanın mücadelesini verdik. Nedense bu güne kadar partimize muhalif olan, partimize oyunu bile vermemiş olan kimseleri bu dönem getirip önümüze koydular. Bizi partimizden ihraç ettiler. Biz ne partimize, ne de Başbakanımıza küskün değiliz. Fakat bugüne değin rekabet yarışında olduğumuz bu insanları önümüze koymalarından dolayı arkadaşlarımıza beraber partiden istifa edilmek zorunda bırakıldık ve istifa ediyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da 4 Belediye Başkanı AK Parti'den İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • HAKAN: AMPÜLÜ PATLAYAN İSTİFA EDİYOR NORMAL ORASI KARANLIK KALIYOR AYDINLIK YERE GELİYORLAR CHP 94 57 Yanıtla
  • MURAT: DÖNEK ADAMLAR. YAZIKLAR OLSUN. İNADINA AKP YE OY VERECEĞİZ. 39 83 Yanıtla
    Mehmet G.: İnadına bu P.slik yenmez 0 0
  • EMİNE: DÖNEK ADAMLAR. OYUMUZ AKP YE. 38 80 Yanıtla
  • egeli: durmak yok çalmaya devam hırsızların partisi bu arkadaşlar akı pakı kalmadı gayri 73 19 Yanıtla
  • BİR DOST: SAYFA YÖNETİCİLERİ BAKIYORUMDA AK PARTİ DEN İSTİFALARI HEMEN SAYFAYA TAŞIYIP HABER YAPIYORSUNUZ BU TÜR İSTİFALAR YEREL SEÇİMLERDE OLAĞAN DURUMLARDIR BUNU GENELE İNDİRGEMEK YANLIŞ BİR DURUM HABER DEĞERİ YOK OLAYIN ÖZÜ MENFAAT ÇIKAR SAĞLAMAK İSTEYEN ADAYLARIN HAYAL KIRIKLIKLARI SONUCU VERİLEN İSTİFALAR.. 23 42 Yanıtla
  • adanalı: bdp dururken akp verirsen sizler zaten akp nin satılıklarısınız arkadaşlar.soyunuza sahip çık 30 34 Yanıtla
  • mehmet: ak aklıktan çıktı hırsızların partisi olmaya başladı... 37 14 Yanıtla
  • yunua aykut: eh abonelikleri sonerince mefaatadayalı siyasetleri bitince haydi başkakapıya bunlarolsa ne olur olmasa ne olur AKP bunlarlabaşlamadı ki .....................oylar oyunbozan AKP ye yenioyunlarda olacak olarıda ALLAH ın izniyle bozacak 8 29 Yanıtla
  • Kahtalı: Ak PARTİ Resmen Yenilik Yapıyor Zararı Çok Olur Birlikte Geldiğin İnsanları Unutma Onları Yarı Yolda Bırakmak Çok Şey Kaybettirir Ak Partiye.... 26 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement