"Adıyaman Ayrı Bir Yere Sahip" - Son Dakika
Güncel

"Adıyaman Ayrı Bir Yere Sahip"

"Adıyaman Ayrı Bir Yere Sahip"

Dört gün sürecek etkinliklerin açılışına TBMM Başkanı Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Aydın, Adıyaman milletvekilleri katıldı.

09.07.2013 21:57

Etkinlikler kapsamında Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz İpekyolu Kalkınma Ajansının standını da ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Adıyamanlı olmanın sadece orada doğmak ya da yaşamakla değil, tanımak ve gönül bağı kurmakla da ilişkili olduğunu söyledi. Adıyaman'ın her zaman birlik ve beraberlikten, özgürlük ve demokrasiden yana olduğunu ifade eden Yılmaz, "Adıyaman manevi gücü ve misafirperverliğiyle herkesin gönlünde ayrı bir yeri olan huzur şehridir" dedi.

Yılmaz, Bakanlık olarak Adıyaman'ın gelişmesine katkı sağladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"GAP Eylem Planı kapsamında Adıyaman projelerini takip ediyoruz. Diğer taraftan Kalkınma Ajansımız kanalıyla bu projelere destek sağlıyoruz. Sosyal Destek Projeleri ile Adıyaman'daki sosyal, kültürel faaliyetlere katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Hepimizin iftihar ettiği Adıyaman Üniversitemize çok ciddi katkılar yapıyoruz.

Çözüm sürecinde de Adıyaman ayrı bir yere sahip. Aslında Adıyaman'daki ortamı, tüm Doğu'ya, Güney Doğu'ya, tüm ülkeye yaydığımız zaman gerçek anlamda çözüm sürecini de hayata geçirmiş olursunuz diye düşünüyorum. Adıyaman, bu duruş ve tavrıyla 'birlik içinde çokluk, çokluk içinde birlik' anlayışıyla çözüm sürecinin bayraktarlığını yapacak illerimizden bir tanesi. Bu anlamıyla da çok önemli."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Adıyaman Ayrı Bir Yere Sahip' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement