adidas Dante Exum ile anlaştı - Son Dakika
Güncel

adidas Dante Exum ile anlaştı

adidas Dante Exum ile anlaştı

adidas, 18 yaşındaki Avustralyalı Dante Exum ile anlaşma imzaladı.

18.04.2014 14:58  Güncelleme: 14:54

adidas 2014 NBA Draft'ında üst sıralardan seçilmesi beklenen Dante Exum ile anlaştı

1.98cm boyundaki gardın 2014 NBA Draft'ında üst sıralardan seçilmesi bekleniyor. Exum, son yılların en çok konuşulan draft grubunda benzersiz yeteneği ve sağlam alt yapısı ile öne çıkıyor.

adidas ailesine katılmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirten Exum şunları söyledi: "Geçmişte adidas Nations programında oynama fırsatım oldu ve o zamanlardan beri adidas ayakkabılarını ve ekipmanlarını beğenirdim. Gelecek için heyecanlıyım"

Dante'nin çok yetenekli bir oyuncu olduğunu belirten adidas Global Basketbol Spor Pazarlama Direktörü Chris Grancio şöyle dedi: "Dante, çalışkanlığı, iş ahlakı ve oyun becerisi ile her rekabet düzeyinde başarılı olmayı biliyor, ama onu asıl özel kılan sahadaki duruşu ve özverili takım oyunu anlayışı."

Exum, Chicago Bulls'dan Derrick Rose, Washington Wizards'dan John Wall ve Portland Trail Blazers'dan Damian Lillard gibi adidas'ın elit gardlarının arasına katılmış oldu. Dante Exum, adidas'ın önümüzdeki günlerdeki iletişim çalışmalarında yer alacak, aynı zamanda basketbol ayakkabı ve ekipmanlarının geliştirilmesinde de önemli rol oynayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel adidas Dante Exum ile anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement