Adem Barış Aşkın Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Adem Barış Aşkın Seçim Sonuçları

Adem Barış Aşkın Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Elmadağ belediye başkan adayı olan Adem Barış Aşkın isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Elmadağ belediye başkan adayı olan Adem Barış Aşkın isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Ankara Elmadağ ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Adem Barış Aşkın isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Ankara Elmadağ adayı Adem Barış Aşkın kimdir? CHP Ankara Elmadağ adayı Adem Barış Aşkın yüzde kaç oy aldı?

Adem Barış Aşkın Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Ankara Elmadağ belediye başkan adayı olarak gösterilen Adem Barış Aşkın Elmadağ ilçesinde % 51,87 oranında oy almıştır. Elmadağ ilçesinde % 51,87 oranında oy olan Adem Barış Aşkın adlı CHP adayı toplamda 15.015 adet oy sayısına ulaştı.

Adem Barış Aşkın Kimdir?

Adem Barış Aşkın Seçim Sonuçları

1981 yılında Elmadağ'da doğdu. İlkokul, ortaokul, lise öğrenimini Elmadağ'da tamamladı. 1998-2002 yılları arasında üniversite öğrenimini Niğde Universitesi İşletme bölümünde tamamladı. 2003 yılında vatani görevini Manisa'da yerine getirdi. 2003-2018 yılları arasında Baştaş Çimento Fabrikasında çalıştı. 2009-2014 yılları arasında Elmadağ Belediyesi Meclis Uyesi olarak görev yaptı.
2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı seçildi. Belediye başkan adayı olması ile 2018 Kasım ayında İlçe Başkanlığı görevini bıraktı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ankara Elmadağ ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Adem Barış Aşkın Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement