Adana Valisi, AA'nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Adana Valisi, AA'nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

Adana Valisi, AA\'nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Anadolu Ajansının yılın fotoğrafları oylamasına katıldı.

13.12.2013 14:15  Güncelleme: 12:10

Vali Coş, AA Adana Bölge Müdürlüğünü ziyaretinde, editör masasına konuk olarak AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ü selamladı.

Adana Bölge Müdürlüğünün yenilenen ofisinin hayırlı olmasını dileyen Coş, "Anadolu Ajansının bölgemize güzel hizmetlerini artırarak devam edeceğine inanıyoruz. Sizlere de katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Coş, daha sonra yenilenen ofisi gezerek, Bölge Müdürü İsa Sansar ile görüştü.

AA'nın Türkiye'nin önemli kurumlarından birisi olduğunu belirten Coş, ajansın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını, kaydettiği gelişmeler sayesinde AA'nın gücünü daha da artırdığını söyledi.

Bölge Müdürü İsa Sansar ise AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün öncülüğünde başlatılan 100. Yıl Vizyonu kapsamındaki atılımları anlattı.

Daha sonra AA'nın haber ve yaşam kategorilerinde oylamaya sunulan 2013'e damga vuran olaylara ait 22 fotoğrafı inceleyen Coş, haber kategorisinde Mısır'da Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda toplanan demokrasi yanlılarına güvenlik güçlerinin ateş açması sonucu 200 kişinin yaşamını yitirdiği, binlerce kişinin de yaralandığı olayı anlatan Mosaab Elshamy'in "Demokrasi Yanlılarına Ateş Açılması" adlı fotoğrafına oy verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana Valisi, AA'nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement