Adana Demirspor Lige 3 Puanla Başlamak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor Lige 3 Puanla Başlamak İstiyor

Adana Demirspor Lige 3 Puanla Başlamak İstiyor

PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'da kulüp başkanı Sedat Sözlü, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

14.08.2016 13:55

PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'da kulüp başkanı Sedat Sözlü, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Başkan Sözlü, 21 Ağustos Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Samsunspor karşısında galibiyetle dönmenin planlarını yaptıklarını, takımdaki eksik görülen yerlere de gerekli takviyeleri en kısa sürede yapacaklarını belirtti. Sözlü, şöyle devam etti: "Belirli bölgelere düşündüğümüz bazı oyuncular var. İnşallah takımımızı son takviyelerle güçlendirmeyi planlıyoruz. Sezonun ilk maçı bizim için çok önemli. Deplasmanda oynayacağımız zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp Adana'ya mutlu dönmek ve taraftarımıza ilk maçımızda 3 puan hediye etmeyi çok istiyoruz. Hoca ve oyuncularımıza güveniyoruz. Antrenmanlar çok zevkli ve iyi bir ortamda devam ediyor. Lige iyi bir başlangıç yapıp bize güvenenleri mahcup etmek istemiyoruz."

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor'da keyifler yerinde. Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda yeşil ve beyaz gruba ayrılan oyuncular taktik ağırlıklı dar alanda çift kale maç yaptı. Genel olarak oyun şablonu üzerinde duran ve bazı oyuncuları farklı pozisyonlarda deneyen Erkan Sözeri yan toplara dikkat edilmesini istedi. Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü de takımın akşam yaptığı antrenmana katılarak teknik heyet ve oyuncularla sohbet etti.

DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Mavi lacivertli takımda geleneksel hale gelen doğum günü kutlamaları devam ediyor. Bolu kampında Onur Akbay 30, Mustafa Durak'ın ise 28'inci yaş günü başkan Sedat Sözlü, teknik direktör Erkan Sözeri ve futbolcuların katılımıyla kutlandı. Doğum günlerini unutmayan herkese teşekkür eden Onur ve Mustafa, birlik ve beraberliğin takıma olumlu yansıyacağını söyledi. Başkan Sözlü ve teknik direktör Sözeri, Onur ile Mustafa'nın doğum günlerini kutlarken, sağlıklı ve başarılı yıllar diledi.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor Lige 3 Puanla Başlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement