Adana Demirspor, Brezilyalı Junınho ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor, Brezilyalı Junınho ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Adana Demirspor, Brezilyalı Junınho ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Aytaç Durak Tesisleri'nde 2'nci başkan Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Brezilyalı golcü, kendisini 3 yıllığına mavi lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

09.07.2013 17:04

Aytaç Durak Tesisleri'nde 2'nci başkan Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Brezilyalı golcü, kendisini 3 yıllığına mavi lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Adana'da kalmaktan çok mutlu olduğunu belirten Juninho, Geçen yıl kiralık oynadığım Adana Demirspor'a bu kez bonservisimle birlikte geldim ve 3 yıllık imza attım. Adana'yı çok seviyorum. Eşim de transferim için çok sevinçli. Bana güvenen yönetim kuruluna ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum dedi.

Menajeriyle kendisi için irtibata geçen takımların olduğunu söyleyen Juninho, Menajerim bana ne yapmamız gerektiğini sordu. Ama benim kafamda tek bir takım vardı. O da Adana Demirspor'du. Nedeni, ben şehri seviyorum. Alıştığım bir takım, sevdiğim bir taraftar topluluğu var. Bu yüzden, şuan için parayı tercih etmedim. Belki bazı haklarımdan feragat ettim, buraya geldim. Ama çok mutlu olacağıma da inanıyorum. Burada olmaktan da mutluyum. Takımımızın hedefi olan Süper Lig'e çıkmak, bu sene nasip olacak diye inanıyorum. Bu sene daha iyi performans sağlayacak bir Juninho sahada olacak diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor, Brezilyalı Junınho ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement