Adana'daki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Adana'daki Silahlı Kavga

Adana\'daki Silahlı Kavga

Kız meselesinden çıktığı ileri sürülen kavgada bir kişinin pompalı tüfekle vurularak öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

19.02.2014 13:45

Kız meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen kavgada bir kişinin pompalı tüfekle vurularak öldürülmesi, 7 kişinin de yaralanması olayına karıştığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde yaklaşık 3 hafta önce Deniz Turgut'un pompalı tüfekle vurularak öldürülmesi olayına karıştığı öne sürülen şüpheliler S.B, M.V. ve İ.C'yi yakaladı. Ekipler, olayda kullanıldıktan sonra toprağa gömülen suç aleti pompalı tüfeğe de ulaştı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için getirildikleri Adana Adli Tıp Birimi'nde, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmak istedi. Şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Aynı kıza aşık olduğu öne sürülen Y.G. ile M.K. sokakta tartışmış, ikilinin arkadaşlarının da karıştığı 7 kişinin yaralandığı kavgada Deniz Turgut, pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü. Olaydan sonra yakalanan şüpheli A.B'nin evinde pompalı 2 tüfek ele geçirilmişti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'daki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement