Adana'daki Metroda Her Pazartesi Müzik Dinletisi Var - Son Dakika
Güncel

Adana'daki Metroda Her Pazartesi Müzik Dinletisi Var

Adana\'daki Metroda Her Pazartesi Müzik Dinletisi Var

Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı, yolcuları sanatla buluşturup müziğe ilgiyi arttırmak için 'Metroda Sanat' adlı projeye imza attı.

14.05.2013 11:02

Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı, yolcuları sanatla buluşturup müziğe ilgiyi arttırmak için 'Metroda Sanat' adlı projeye imza attı. Proje kapsamında her pazartesi günü 16.00- 19.00 saatleri arasında 3 konservatuvar öğrencisi, gitar, saksafon ve trompet çalarak Avrupa kentleri metrolarında olduğu gibi canlı müzik dinletisi vermeye başladı.

Adana Metrosu'nu kullanan yolcular, ÇÜ Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Üflemeli Çalgılar Anasanat Dalı öğrencileri Refik Koral Kısakürek, Mustafa Okutan ve Serdar Tellioğlu'nun farklı enstrümanlar çalarak sunduğu müzik dinletisine önce şaşırsa da daha sonra seslendirilen farklı türdeki şarkılara eşlik etti. Adana Büyükşehir Belediyesi Raylı Taşıma Sistemi İstasyonlar Grup Şefi İlknur Arslan Çolak, Adana Metrosu'nun Akıncılar, Anadolu Lisesi, İstiklal ve Valilik durakları ile metro seferlerinde müzik dinletisi sunduklarını kaydetti. Uluslararası standartlara ulaşmak ve yolcuların beklentilerini en üst seviyede karşılamaya çalıştıklarını belirten Çolak, "Hem metrodaki yolcularımızı sanatla buluşturmuş olduk, hem de güzel bir sinerji yaratmış olduk. Bu tür projelerimiz devam edecek. Herkesi metroya bekliyoruz" dedi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'daki Metroda Her Pazartesi Müzik Dinletisi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement