Adana'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı Oluşturuldu - Son Dakika
Güncel

Adana'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Adana\'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Adana'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olanlar anısına oluşturulan hatıra ormanına 251 fidan dikildi. Çukurova ilçesi Menekşe Mahallesi mevkisindeki hatıra ormanında düzenlenen programda, şehit aileleri ve protokol üyeleri fidanları toprakla buluşturdu. Etkinlikte, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşenler için dua edildi. Programa, Vali Yardımcıları Huriye Küpeli Kan ve Adem Arslan, 6. Kolordu ve Müşterek Özel Kuvvetler Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Nihat Ergün, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile polisler ve jandarma personelleri katıldı.

13.07.2023 13:09

Adana'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olanlar anısına oluşturulan hatıra ormanına 251 fidan dikildi.

Çukurova ilçesi Menekşe Mahallesi mevkisindeki hatıra ormanında düzenlenen programda, şehit aileleri ve protokol üyeleri fidanları toprakla buluşturdu.

Etkinlikte, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşenler için dua edildi.

Programa, Vali Yardımcıları Huriye Küpeli Kan ve Adem Arslan, 6. Kolordu ve Müşterek Özel Kuvvetler Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Nihat Ergün, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile polisler ve jandarma personelleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı Oluşturuldu - Son Dakika


Advertisement