Adana Çukurova Belediyesi'nde Eski Zabıta Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adana Çukurova Belediyesi'nde Eski Zabıta Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Çukurova Belediyesi'nde eski zabıta dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı (5)ÖNCE AMİRE SONRA MÜDÜRE SALDIRMIŞHastanede ağır yaralı olan Kenan Sönmez'i ziyaret eden Belediye Başkanı Soner Çetin, olay öncesinde Halk Günü etkinliği sonrası belediye dışında başka bir etkinliğe gittiği söyledi.

07.12.2018 19:28

Çukurova Belediyesi'nde eski zabıta dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı (5)

ÖNCE AMİRE SONRA MÜDÜRE SALDIRMIŞ

Hastanede ağır yaralı olan Kenan Sönmez'i ziyaret eden Belediye Başkanı Soner Çetin, olay öncesinde Halk Günü etkinliği sonrası belediye dışında başka bir etkinliğe gittiği söyledi. Başkan Çetin, saldırganın belediye binasında önce zabıta amiri Habil Aykan'a silahlı saldırıda bulunduktan sonra, Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu'yu da odasında öldürdüğünü söyledi. Daha sonra yaralı Kenan Sönmez'e saldırıda bulunduğunu belirten Çetin, "Olayın bir şahsi meseleden kaynaklandığı söyleniyor. Aralarında görev değişikliğinden kaynaklı bir daha öncesine dayalı tartışma yaşandığı söyleniyor. Ama bir insan görev yeri değiştirildi diye 5 dakikada kendi aralarında çözebilecekleri konuyu birbirinden değerli iki kardeşimizin hayatını kaybetmesi birinin de yaşam mücadelesi vermesi beni gerçekten çok üzdü."

'SİLAHI BİNA İÇİNDE BIRAKMIŞ OLABİLİR'

Başkan Çetin, saldırganın silahı belediye binasına nasıl soktuğu konusunda sorulan bir soruya ise, "Belki daha önceden de bina içerisinde bırakmış olabilir. Bilemiyorum yani bu işi tahammülen yaptıysa daha önceden tasarladıysa. Bir müdüre görev verdikten sonra onun iç düzende yapacağı düzenlemeye karışamayız. Bu arkadaşı rahmetli müdürümüz Cengiz Aydoğdu, 'ben bununla çalışacağım' demiş almış yanına. Zabıta personeli başka bir birimde görev yaparken, yanına getirmiş üstelik. Daha sonra ne yaşanmışsa ne olmuşsa bilemiyoruz. Onu da dönmüş başka bir birime vermiş. Önce yol işlerine vermiş. Saldırgan demiş ki 'şantiyeye gidip gelmem zor oluyor' ondan sonra arkadaşlarla görüşüyor rica ediyor. Sonrasında bina içerisinde yapı kontrolde görev veriliyor kendisine. Yine zabıta memurluğu görevi devam ediyor. Yani bu kurumun içerisinde olağan bir görev değişikliği."

Adana Çukurova Belediyesi\'nde Eski Zabıta Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Çukurova Belediyesi'nde Eski Zabıta Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement