Adana - Ablasını Dinlemedi, Canından Oldu Kazada Ölen Kişinin Oğlu Olduğunu Ayakkabısından Teşhis Etti - Son Dakika
Güncel

Adana - Ablasını Dinlemedi, Canından Oldu Kazada Ölen Kişinin Oğlu Olduğunu Ayakkabısından Teşhis Etti

Adana - Ablasını Dinlemedi, Canından Oldu
Kazada Ölen Kişinin Oğlu Olduğunu Ayakkabısından Teşhis Etti

Adana'da, 9 Yaşındaki Ahmet Bulut, Ablasının Sözünü Dinlemeyip Bisikletiyle Gezerken Belediyeye Ait Bir Kamyonetin Çarpması Sonucu Feci Şekilde Yaşamını Yitirdi. Kazadan Sonra Olay Yerine Gelen Baba Halit Bulut, Cenazenin Kaldırılması Nedeniyle, Kendisine Gösterilen Ayakkabıdan Ölen Kişinin Oğlu Olduğunu Anladı.

22.09.2010 15:26

ADANA'da, 9 yaşındaki Ahmet Bulut, ablasının sözünü dinlemeyip bisikletiyle gezerken belediyeye ait bir kamyonetin çarpması sonucu feci şekilde yaşamını yitirdi. Kazadan sonra olay yerine gelen baba Halit Bulut, cenazenin kaldırılması nedeniyle, kendisine gösterilen ayakkabıdan ölen kişinin oğlu olduğunu anladı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında 19 Mayıs Mahallesi Çukurova Caddesi üzerinde meydana geldi. Koza İlköğretim Okulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ahmet Bulut, okul çıkışı 19 Mayıs Mahallesi'ndeki evlerinden bisikletiyle gezmeye çıkmak istedi. Annesi pamuk tarlasında çalışan, babası da kahvehaneye gittiği için evde olmayan Ahmet Bulut'a, ablası 15 yaşındaki Güneş izin vermedi. Ancak ablasının sözünü dinlemeyen Ahmet, bisikletini alıp gezmeye çıktı. Bulut cadde üzerinde gittiği sırada, bisiklete park çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekibine malzeme taşıyan 44 yaşındaki Selim Efe'nin kullandığı 01 DB 942 resmi plakalı kamyon çarptı. Kullandığı bisikletten düşen Bulut, kamyonun arka lastiklerinin üzerinden geçmesi sonucu feci şekilde can verdi. Olay yerine sağlık ekipleri, küçük çocuğun öldüğünü belirledi. Kazanın ardından öfkeli vatandaşlar ise, kamyon şoförü Efe ile park yapan görevlilere saldırmak istedi. Vatandaşlar, polis ekiplerince güçlükle sakinleştirildi. Olay yerinde polis ekipleri inceleme yaparken, mahallede birçok kişi, kaza sırasında kimliği belirlenemeyen çocuğun üzerine örtülen gazeteleri kaldırarak bakmasına rağmen cesedi teşhis edemedi. Ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Bulut'un eşyaları ve parçalanın bisikleti ise Köprübaşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Polis ekipleri, çocuğun ailesine ulaşmaya çalışırken, bir tanıdığı tarafından olay yerine çağrılan Halit Bulut, çocuğun kendisinin olabileceğini söyledi. Polisler tarafından karakola götürülen Bulut'a ölen çocuğun eşyaları gösterildi. Kazada ölen çocuğun oğlu olduğunu bisikletinden ve ayakkabısından teşhis eden baba Bulut, gözyaşlarına boğuldu.

7 çocuk babası olan Halit Bulut ailece tarlalarda çalıştıklarını belirterek, "Eşim ve çocuklarım pamuk toplamaya gitti. 4 çocuğum ise okula gittiği için ben onlarla kaldım, burada onlara ben bakıyordum Ahmet de okula gidecekti. Kaza nasıl olmuş bilmiyorum" dedi. Ahmet Bulut'un ablası 15 yaşındaki Güneş ise kardeşine bisikletle dışarı çıkmamasını söylediğini ancak kendisini dinlemediğini söyledi. Abla Bulut, "Annem tarlada çalıştığı için kardeşime ben göz kulak oluyordum. Kaza sırasında babam da kahvehanedeydi. Bisikletle yola çıkmamasını, birazdan okula gideceğini söyledim ama beni dinlemedi. Ne bilirdim kaza geçirip öleceğini" diye gözyaşı döktü.

Öte yandan kazanın olduğu yerde toplanan vatandaşlar, mahallenin yollarının çok dar buna karşılık hem nüfus hem de araç trafiğinin çok yoğun olduğunu belirterek, aynı bölgede araçların sürekli kaza yaptığını, yetkililerden soruna çözüm bulmalarını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Ablasını Dinlemedi, Canından Oldu Kazada Ölen Kişinin Oğlu Olduğunu Ayakkabısından Teşhis Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement