ADA’nın Pazarlama Günleri'ne Öğrenciler Yoğun İlgi Gösterdi - Son Dakika
Güncel

ADA’nın Pazarlama Günleri'ne Öğrenciler Yoğun İlgi Gösterdi

ADA’nın Pazarlama Günleri\'ne Öğrenciler Yoğun İlgi Gösterdi

Sakarya'nın Gözde Alışveriş Ve Yaşam Merkezi ADA Alışveriş Merkezi'nin, 27-28 Nisan Tarihlerinde Düzenlemiş Olduğu "Pazarlama Günleri" Etkinliği; Öğrenciler Tarafından Büyük Beğeniyle Karşılandı.

29.04.2011 23:39  Güncelleme: 23:41

Sakarya'nın gözde alışveriş ve yaşam merkezi ada alışveriş merkezi'nin, 27-28 nisan tarihlerinde düzenlemiş olduğu "pazarlama günleri" etkinliği; öğrenciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Cinebonus sinema salonunu dolduran öğrenciler sunumları ilgiyle dinlediler.

5 Markadan 7 Profesyonel

Sakarya'da pek çok ilk'e imza atan, kentin alışveriş keşfi ADA Alışveriş Merkezi; 27-28 Nisan tarihlerinde sevilen markaların profesyonellerini üniversite gençliği ile buluşturdu. Sakarya Üniversitesi'nin çeşitli fakülte ve meslek okullarından pazarlamaya ilgi duyan gençler, konferanslar boyunca konularında uzman profesyonellere merak ettikleri soruları sorma ve onların deneyimlerini dinleme fırsatını yakaladılar. Kiğılı, Seven Hıll, Toyota, Fikri Mühim ve Alaaddin Adworks gibi alanlarında öne çıkan 5 markadan 7 profesyonelin katıdığı konferanslarda ayrıca, Davranış Bilimleri ve İlişki Uzmanı Aşkım Kapışmak da keyifli bir sunum gerçekleştirdi.

Sertifika Verildi

Etkinliğin ilk gününde; Kiğılı Pazarlama Yöneticisi Banu Demir, Seven Hıll Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynel Özbek ve Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışma; öğrencilerle biraraya geldi. Etkinliğin ikinci gününde ise; Toyota Pazarlama İletişim Müdürü Ziya Burnaz, Fikri Mühim Proheje Koordinatörü Renan Tavukçıoğlu ve Alaaddin Adworks Statejist Emre Atmaca ile Tülin Altnok; öğrencilere sunun yaptı. İki günlük katılım sonunda sertifikalarını alan öğrenciler; konferanslardan kariyer planları adına çok memnun kaldıklarını belirterek, ADA AVM' nin gençlere yönelik bu tarz etkinliklerinin artarak devam etmesini istediklerini dile getirdi. (Levent CANDAN/ SAKARYA)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ADA’nın Pazarlama Günleri'ne Öğrenciler Yoğun İlgi Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement