Açık Sahne'de Ünlüler Geçidi - Son Dakika
Güncel

Açık Sahne'de Ünlüler Geçidi

Açık Sahne\'de Ünlüler Geçidi

Tolga Akyıldız ile Açık Sahne muzikicinefes.com sponsorluğunda ünlü isimleri konuk etti.

13.05.2013 11:13

Yaptığı Popvirüs partileriyle adından söz ettiren ve müzik sektörünün önde gelen isimlerinden olan gazeteci Tolga Akyıldız, konuklarını 10 Mayıs Cuma akşamı, muzikicinefes.com ile Açık Sahne'de ağırladı. muzikicinefes.com sponsorluğunda, Ghetto'da gerçekleştirilen Açık Sahne'ye Bedük, Can Bonomo, Keremcem, Ege Çubukçu, Ayça Varlıer'in de aralarında bulunduğu isimler, akustik ve canlı performanslarıyla konuk oldu.

Müzik sektörünün önde gelen isimlerinden gazeteci Tolga Akyıldız ile Açık Sahne etkinliği, Efes'in müzikseverlerin şarkılara ücretsiz ve anında ulaşmasını sağlayan müzik platformu muzikicinefes.com'un katkılarıyla, 10 Mayıs 2013, Cuma akşamı, Ghetto'da gerçekleştirildi. Tolga Akyıldız ve Özge Tığlı'nın DJ kabininin başında olduğu etkinlikte, ilk albümleriyle göz dolduran birçok müzisyen ve herkesin hayran olduğu ünlü sanatçılar performans ve düetleriyle Açık Sahne'ye konuk oldu.

Tolga Akyıldız sahnesini muzikicinefes.com ile genç müzisyen ve gruplara açtı

muzikicinefes.com'un katkılarıyla hayata geçen eğlence dolu gece, pek çok genç müzisyen ve grubun tanıtımına da öncülük etti. Ankaralı grup Son Feci Bisiklet, kendi şarkılarıyla, prodüktörülüğünü de üstlendiği "Ruhum Su Aldı" albümünden sonra yeni albüm çalışmalarına başlayan Neslihan Engin, yeni albümü "Bir Hayvan Yaratmak" ile sıra dışı bir performans sergileyen Korkuluk, "Kilitler" ve "Bir Avuç Fotoğraf" albümleri ve sahne performaslarıyla kendinden övgüyle bahsettiren Özge Fışkın ve ilk albümü 'Elif' ile oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de kendini gösteren Ayça Varlıer Açık Sahne'nin konuğu oldu.

Ünlü grup ve müzisyenler de Açık Sahne'yi destekledi

Geceye katılımlarıyla genç müzisyenlere görünürlük ve destek sağlayan çok önemli isimler de vardı. Türkiye'de hip hop müziğin öncülerinden Ege Çubukçu, punk müziğin öncüsü Rashit, elektronik müziği canlı enstrümanlarla sahneye taşıdığı eşsiz sahne performansıyla Türkiye'deki müzik piyasasına yepyeni bir açılım ve soluk getirerek popüler müziğinin lokomotif ismi Bedük, gecenin yıldız isimlerimden sadece birkaçı idi. 90'lı yıllara damgasını vuran Mavi Sakal grubunun solistliğini üstlenen ve ilk solo albümü Gökyüzü Masmavi'yi 2012'nin sonlarında çıkaran usta müzisyen Genç Osman gecenin yıldız isimlerimden sadece birkaçı idi. Türkiye'de "Yılın En İyi Sanatçısı" dahil birçok ödüle layık görülen başarılı müzisyen Can Bonomo ve pop müziğin sevilen ismi Keremcem de performanslarıyla Açık Sahne'yi destekledi. Keremcem ile Redd grubunun solisti Doğan Duru'nun sürpriz düeti dinleyenleri coşturdu.

Ete Kurttekin ve Ayşe Saran'dan düet

Açık Sahne'de gece boyunca yıldız yağmuru dinmek bilmedi. Türkiye'nin önde gelen bas gitaristlerinden olmasının yanı sıra bestecilik ve söz yazarlığı da yapan, ilk albümü "Suyun Üstüne"yi çıkararak vokalist olarak kariyerinin yönünü değiştiren Ete Kurttekin ve 'Rüyadan Kaçış' albümüyle isminden söz ettiren Ayşe Saran Açık Sahne'ye konuk oldu. Ete Kurttekin ve Ayşe Saran'ın düeti tüm katılımcıları coşturdu.

Açık Sahne ünlü konukları ağırlamaya devam ederken, 'İlk Ateş' albümüyle Papyon, 2004 yılından beri Reggie tarzında müzik yapan ve geçtiğimiz yıl grupla aynı adı taşıyan albümlerini piyasaya çıkaran Sattas, 'Gül senin tenin' şarkısı ile listelerin başında yer alan ve 'Her sabah' adındaki yeni albümü ile isminden söz ettiren Bora Duran da Açık Sahne'de yer aldı. Gece, Ege Çubukçu'nun geçmişten bugüne hip hop performansıyla son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Açık Sahne'de Ünlüler Geçidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement