Açık, Müftülük Çalışmalarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Açık, Müftülük Çalışmalarını Anlattı

Açık, Müftülük Çalışmalarını Anlattı

Genç MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Metin Kürkçüoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık'ı makamında ziyaret etti.

26.08.2014 13:26

Ziyarette İl Müftüsü İhsan Açık, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti. MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi alan Müftü Açık, müftülüğün çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Ziyarette konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Metin Kürkçüoğlu, "İl müftülüğünün etkinliklerini çok yakinen takip ediyoruz. Özellikle de Şanlıurfa'da İl Müftülüğün bir sivil toplum örgütü kadar aktif olarak çalıştığınızı görüyoruz. Bu noktada da sizlere çok teşekkür ediyorum. Çünkü toplumu bilinçlendirmek çok önemlidir. Bu hususta da üzerinize düşen görevi yaptığınızı biliyoruz. Biz de MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi olarak müftülüğün ortaya koyacağı projelerde güçleri ölçüsünde maddi ve manevi destek vereceklerini kaydetti. Yoğun iş temposuna rağmen bizleri makamında kabul eden Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu. MÜSİAD şube başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin görüş ve önerileri doğrultusunda camilerde yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Gerçekleştirilen ziyarete, Harran Üniversitesi İlahiyat fakültesi İslam Tarih ve Sanatları A.B.D. Başkanı Prof. Dr. Kasım Şulul, Eyyübiye ilçesine bağlı Kadıoğlu Camii İmam Hatibi Mustafa Sefalı, Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bilal Yetkin, İbrahim Halil Yılmaz, Halil Delen, Ahmet Servi da katıldı.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Açık, Müftülük Çalışmalarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement