Abdullah Emre Demirhan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Abdullah Emre Demirhan Seçim Sonuçları

Abdullah Emre Demirhan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Yunak belediye başkan adayı olan Abdullah Emre Demirhan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Yunak belediye başkan adayı olan Abdullah Emre Demirhan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Yunak ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Abdullah Emre Demirhan isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Konya Yunak adayı Abdullah Emre Demirhan kimdir? AK Parti Konya Yunak adayı Abdullah Emre Demirhan yüzde kaç oy aldı?

Abdullah Emre Demirhan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Konya Yunak belediye başkan adayı olarak gösterilen Abdullah Emre Demirhan Yunak ilçesinde % 49,14 oranında oy almıştır. Yunak ilçesinde % 49,14 oranında oy olan Abdullah Emre Demirhan adlı AK Parti adayı toplamda 6.719 adet oy sayısına ulaştı.

Abdullah Emre Demirhan Kimdir?

Abdullah Emre Demirhan Seçim Sonuçları

Abdullah Emre Demirhan, 1982 yılında Konya'nın Yunak ilçesinde doğdu. Konya Gazi Lisesi'nden sonra Selçuk Universitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı. 2014 yerel seçimlerinde Yunak Belediye Başkanı seçilen Demirhan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Konya Yunak ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Abdullah Emre Demirhan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement