Abbas, Isveçli Bakan Wallström'e Kudüs Yıldızı Nişanı Takdim Etti - Son Dakika
Güncel

Abbas, Isveçli Bakan Wallström'e Kudüs Yıldızı Nişanı Takdim Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ün Devlet Başkanlığı merkezine gelişi ve karşılanması İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ün Mahmud Abbas ile bir araya gelmesi Mahmud Abbas'ın İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'e Kudüs Yıldızı Nişanı takdim etmesi Filistin...

16.12.2016 09:34

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ün Devlet Başkanlığı merkezine gelişi ve karşılanması

İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ün Mahmud Abbas ile bir araya gelmesi

Mahmud Abbas'ın İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'e Kudüs Yıldızı Nişanı takdim etmesi Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ü kabul etti.

Abbas, resmi temaslarda bulunmak üzere Filistin'i ziyaret eden Wallström ile Batı Şeria'nın Ramallah kentindeki Devlet Başkanlığı merkezinde bir araya geldi.

Abbas, "özgürlük, adalet ve Filistin halkının bağımsızlığı için verdiği desteği, Filistin ile İsveç arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için harcadığı çabaları ve Filistin'de barışın sağlanmasını desteklemesini takdir ederek İsveçli bakana "Kudüs Yıldızı Nişanı" takdim etti.

İsveç'in 2014 yılında Filistin'i bağımsız bir devlet olarak tanıdığına işaret eden Abbas, bu ülkenin siyasi sürecin desteklenmesinde önemli bir rol oynadığını kaydetti.

Wallström de İsveç'in Filistin'i bağımsız bir devlet olarak tanımasının, bölgede ve dünyada barış ve istikrarın doğrudan desteklenmesi anlamına geldiğine dikkati çekerek, ülkesinin iki devletli çözüme dayalı barış sürecine destek verdiğini vurguladı.

Abbas, Isveçli Bakan Wallström\'e Kudüs Yıldızı Nişanı Takdim Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abbas, Isveçli Bakan Wallström'e Kudüs Yıldızı Nişanı Takdim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement