88 Yaşındaki Hollandalı Kadın, Yamaç Paraşütü Yaptı - Son Dakika
Güncel

88 Yaşındaki Hollandalı Kadın, Yamaç Paraşütü Yaptı

88 Yaşındaki Hollandalı Kadın, Yamaç Paraşütü Yaptı

Muğla'nın Fethiye ilçesine tatil için gelen Hollandalı 88 yaşındaki Elisabeth Vender Sehleer, Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçtu.

26.08.2014 12:19  Güncelleme: 12:23

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne tatil için gelen Hollandalı 88 yaşındaki Elisabeth Vender Sehleer, Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçtu. Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'ne geçen Cuma günü tatil için gelen Elisabeth Vender Sehleer, ilerleyen yaşına rağmen yamaç paraşütüyle uçmak istedi. Skywalkers firmasından yamaç paraşütü pilotu Mehmet Bolat ile görüşen ve uçabileceğini öğrenen Sehleer, dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'a çıktı. 1965 rakımlı Babadağ'ın 1700 metre pistinden Mehmet Bolat ile tandem (ikili) atlayış yapan Sehleer, sorunsuz bir kalkışın ardından gökyüzünde süzülmeye başladı. Ölüdeniz semalarında uçmanın keyfini çıkaran Sehleer, 45 dakika havada kaldıktan sonra Belceğiz Plajı'na sorunsuz indi. 5 çocuk annesi Elisabeth Vender Sehleer uçmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. İlk kez yamaç paraşütüyle uçtuğunu anlatan Sehleer, fırsat bulursa tekrar yamaç paraşütü yapmak istediğini dile getirdi.

'BUNU DA GÖRDÜK'

Pilot Mehmet Bolat ise 88 yaşındaki yolcusuyla yamaç paraşütü yapmaktan keyif aldığını kaydetti. 5 yaşından 90 yaşına kadar herkesin yamaç paraşütü yapabileceğini anlatan Bolat, 'Nadir bir uçuş oldu. Hanımefendi 88 yaşında, kendisini tebrik ediyorum. Daha önce 93 yaşında olduğunu ifade eden birini uçurmuştum. 88, bunu da gördük.' diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 88 Yaşındaki Hollandalı Kadın, Yamaç Paraşütü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement